Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók

Revolution Skin Intense Skin Exfoliator 30% AHA + BHA Peeling Solution

4.7
Hozzáadva 2019.01.29.by

Babsszi

10 perces hámlasztó kezelés 30% AHA-val, 2% BHA-val, citrom, szőlő, répa, ananász kivonattal, hámlasztásban jártas személyeknek, nem érzékeny bőrre.

Illat-, olaj-, parabén-, gluténmentes; CF és vegán.

2024.07.22. 13:38

Ősrégi hámlasztós vagyok. A bőröm tágpórusú, kombinált, vízhiányos és meglehetősen érzékeny, ezért igyekszem óvatos lenni. Ezt a terméket hónapok óta használom, változó gyakorisággal. Tudom, hogy nyáron nem a legjobb hámlasztani, de ilyenkor a legkényesebb a bőröm a mitesszereket és a zsírosságot illetően, ősztől tavaszig pedig inkább a vízhiány, szárazság, hámlás a jellemző. Most heti 1-2 alkalommal használom. Kis mennyiséget teszek a tiszta, száraz bőrömre és rajta hagyom 5-15 percig. Minimálisan tud csípni, de egyáltalán nem vészes, még egyszer sem ütötte ki/hámlasztotta túl az érzékeny bőrömet. A hatása a használatot követően ígéretes, egyenletesebb, simább bőr, ami kevésbé is zsírosodik pár napig. Hosszabb távon nem tudom, hogy elég hatásos e, nem igazán látom, hogy kevesebb lenne a mitesszerem, pedig emellett a termék mellett is használok heti több nap BHA-t és/vagy AHA-t, niacinamidot, és odafigyelek a tisztításra-ápolásra-fényvédelemre is.Ár-érték arányban nem rossz termék, de még nem tudom, hogy újra veszem e, vagy kipróbálok mást.

2024.05.18. 13:09

Ősztől tavaszig használom, ez volt az első hámlasztóm és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kicsit valóban csíp, de teszi a dolgát.

2023.11.14. 12:03

csak száraz bőrre érdemes felvinni mert egyébként csíp, de a hatása nagyon jó. heti 1x használom ősztől tavaszig

2023.09.18. 19:41

Bevallom nekem is ez volt az első kísérletem bármilyen kémiai hámlasztóval, sokáig nagyon tartottam tőlük. De ha ezt tudom, akkor már korábban elkezdtem volna használni. Roppant elégedett vagyok vele. Heti egyszer szoktam használni, szigorúan ügyelve, hogy száraz bőrre menjen - akkor nálam nem csíp - és tényleg maximum tíz percre. Olyan baba sima lesz a bőröm tőle, egyszerűen imádom ezt az érzetet. Az illata szokatlan, de így lassan az első üveg vége felé már kifejezeten megszerettem. Az állaga kicsit sűrűbb, így könnyű felkenni, nem folyik szét. Mindig a hámlasztás másnapján használom a retinolos szérumot, így az is sokkal jobban fel tud szívódni.

2023.07.31. 09:29

Hatékony termék. 1-2 hetente használom, 10 percig van fent. Pár másodpercig csíp, főleg ha van valami sérülés az arcon, de ki lehet bírni. Használata után hidratálni kell, de szép sima bőrfelszínt hagy maga után. Egyszerű használni. Nekem bevált.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.25. 08:53 - 2023.07.25. 08:53

Nagyon durván pattanásos lett a bőröm az egyik olajos lemosótól, sose volt még olyan csúnya, mint akkor. Végső elkeseredésemben megrendeltem ezt a terméket és az Akneroxiddal kombinálva egy hét alatt helyreállt a bőröm. Azóta hetente egyszer 10 percig fent hagyom az egész arcomon, majd lemosom. Látványos a hatása.