Tusfürdők

Revuele Pattanás Elleni Tusfürdő

3.3
Hozzáadva 2023.12.18.by

siss

Tusfürdő, melyet a zsíros és kombinált, pattanásokra hajlamos bőrre terveztek. A szalicilsavat, AHA-t és cinket tartalmazó aktív formula mélyen tisztítja és gyengéd hámlasztja a bőrt, segít megszüntetni a tökéletlenségeket és pattanások megjelenését. Hatékonyan tisztítja a pórusokat, csökkenti a faggyútermelést, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

2024.07.10. 07:18

Kipróbáltam de nem vettem újra. Nekem semmi változást nem okozott. Ragasztó szaga van de nem vészes és nem is marad meg a bőrön. Pár percig fent hagytam, nem csípett, utána letusoltam egy másik illatos tusfürdővel. Nekem ez a macera nulla eredménnyel nem érte meg. A tubusból ömlik ki a termék, így nagyon sokat használ el az ember ha nem figyelsz.

2024.05.22. 08:06

Az állaga nagyon érdekes, olyan géles és sikamlós. Vízzel felhabzik egy minimálisan, de nem annyira, hogy jól szét lehessen kenni a bőrön. Pár használaton vagyok túl, eddig sok hatását nem érzem. Használat után nagyon jó puha és sima lesz a bőröm, de a pattanásokat eddig nem mulasztotta. Később update-elek.

2024.05.15. 09:54

Nekem nagyon bevált, néhány használat alatt látszik a csirkebőrömön a változás. Negatívuma, hogy viszonylag sokat kell felvinnem egy használat során, kicsit nehéz eloszlatni.

2024.03.29. 01:28

A vállamon lévő apró pattanásokon ugyan enyhített egy nagyon keveset, de szinte elhanyagolható a változás. Egy próbát megért, de nem fogom újra venni, alig vártam hogy elfogyjon. :/

2024.03.04. 15:36

Nekem abszolút bevált. Csirkebőrre vettem és 4-5 alkalom használat után már látszik a változás a karomon is és a lábamon is.

2024.02.29. 18:54

Kicsit rendbe hozta a bőrömet a mellkasomon és a karomon az elmúlt néhány hétben. Illatmentes, nem irritáló. Nem habzik, ami miatt nekem elég fura állagúnak számít, és nem is igazán érzem azt, hogy nagyon kevés mennyiséget is bőven el tudnék dolgozni magamon, elég sokat használok el egy tusolás során. Egynek elment, de nem fogok belőle még egy tubust vásárolni.