malvina
Kalciummal és keratinnal gazdagított körömápoló, mely a gyenge körmöket megvédi a beszakadástól és töredezéstől. Alapozólakk, amely egyszerre véd és erősít.
Kiszerelés: 12ml
2019.10.03. 16:16
Nekem nem teljesen ilyen az üvege, de a kép rajta ez, úgyhogy gondolom, hogy csak ugyanaz lehet már. Én ezt kenem fel alapnak, kiválóan lehet rá lakkozni, meghosszabbítja az élettartamát a manikűrnek. Szépen meg tudja erősíteni a körmömet, mikor elnyiszálták úgy, hogy már fájt, ezt kenegettem és helyrehozta. Remélem nem vonják ki a forgalomból, különben lehet megint új alaplakk után néznem.
2019.09.06. 13:01
Nagyon szeretem! Nagyon sokat javított a körmeim állapotán.
2019.06.24. 07:09
Nagyon jó,vastagítja a körmöket,valóban erősít,fehér pöttyöket eltünteti.Batran ajánlom,nekem nagyon bevált.
2018.03.03. 15:31
Imádtam! Ő volt a tökéletes alaplakk. Sajnos azonban a legutóbb már egy módosított lakkot kaptam (a régi full átlátszó volt az üvegben, ez nem) amivel 3-4 nappal a felkenés után nagy darabokban pattog le a lakk. Totál csalódás, eddig az 1 hetet simán kibírták a körmeim :(
2017.06.05. 09:33
A kedvenc alaplakkom, mivel valóban erősíti a körmöket, és védi őket a sötétebb színű lakkok elszínező hatásától. Minden lakkozást evvel kezdek, és úgy sejtem, ennek (is) köszönhető, hogy a legtöbb normál lakk nekem több, mint egy hétig bírja.
2017.04.29. 10:36
Nekem nagyon bevállt, sajnos már az egész tubust elhasználtam, ami nálam ritkaság. Magában szoktam használni, így szép ápolt és fényes lesz tőle a körmöm. Nálam arra is képes volt, amire eddig egy körömlakk sem, eltüntette az apró fehér pöttyöket a körmömről.