Sminkek szemre

Rimmel Wonder'extension Szempillaspirál

2.5
Hozzáadva 2021.08.09.by

siss

Maximális hosszúságot és hihetetlen volument ad a szempilláinak. Tulajdonságok: szabadalmazott Full Strech technológiának köszönhető hosszabbító hatás, ergonomikus kefe, könnyen elér minden pillát, könnyen eltávolítható nincs többé panda szem effektus.

2025.04.25. 09:55

Szörnyű. Kenődik, nem tart és nehéz szépen felvinni, sokat vesz fel. Nem használom, veszem újra.. A csomagolása szép.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.13. 20:11 - 2025.02.13. 20:07

Az elején én is nehezen használtam,de időközben megszerettem :DD. Nekem elég érzékeny a szemem és úgy érzem ez a szempillaspirál nem nehezíti el a pilláim,így nem is irritál. Nagyon tartós,viszont ha rétegzem más szempillával (alverde sensitive volume) akkor ragadósabb lesz,de önmagában is lehet vele szép eredményt elérni.

2024.12.04. 17:22

barátokkal merült fel valamikor a téma, hogy mind milyen szívesen viselnénk szép barna szempillaspirált, pár hónappal később, amikor újra téma lett, derült ki, hogy 3an is megvettük ugyanezt, a (szerinteünk)szép csomagolása alapján választva. egyikőnknek se vált be, nem tartós, inkább fekete(brown black), és összetagasztja a pillákat

Utoljára szerkesztve: 2024.06.13. 06:25 - 2024.05.19. 15:07

Megvettem, mert nagyon szerettem volna egy barna spirált és ez volt az egyetlen, amit találtam. Hát kb ez az egy előnye van, hogy barna. Nem mondom, hogy teljesen rossz, mert két rétegben és szilikon szempillakefével végül is fel lehet applikálni, csak ugye ki akar ezzel szenvedni, mikor léteznek jó spirálok is...Na és akkor a hátrányai: híg, túl sok kerül a kefére, mégsem fed rendesen, nehezen felvihető a pillák tövére, összeragasztja azokat, hosszan szárad és emiatt össze is kenek vele minden mást, ahová nem akartam, hogy kerüljön... Asszem erre mondják, hogy "mellé" :/ UPDATE: Itt olvastam, hogy primer-rel használhatóbb, kipróbáltam egy sima dm-es primerrel és megbarátkoztunk :) Kap még egy csillagot, mert így már plusz applikátor nélkül is felvihető, és hosszabb pillákat tudok csinálni vele (köszi primer). Most már csak annyi bajom van vele, hogy két-három percig jobb ha nem nézek akárhova és nem pislogok, különben kenődik mindenhová. Egyébként talán primerrel a színe is mintha szebb lenne, pont az a hideg sötétbarna, amit szerettem volna.Mondjuk vicc, hogy ehhez két terméket kellett megvennem...

2023.01.08. 17:28

Mások szerint túl sok terméket visz fel - szerintem túl keveset lol. Vizes állaga van, vagy nem is tudom. Emellett túl könnyen lepereg

2022.05.05. 15:50

Először nagyon utáltam, ki akartam dobni, túl sok festéket vitt fel, túl nagy a keféje a precíz munkához. Gondoltam, egy másik spirállal rétegezve elhasználom. Ekkor elkezdett jobban tetszeni, gondolom ahogy kicsit száradt a formula. Azóta nagyon szeretem, ha vékony rétegekben viszem fel jól építhető, szépen megtartja a göndörítővel kreált ívet (rövidke és elég egyenes pilláim vannak), egész nap tart és a helyén marad.

Piactér

Több mutatása