Testápolók
Lelőhely: Douglas

Rituals Tao Mei Dao Organic White Lotus And Yi Yi Ren Rich and Nourishing Body Cream

4.5
Hozzáadva 2016.10.05.by

kneva

Gazdag és tápláló testkrém. Selyempuhaságú érzetet hagy a bőrön. Magában egyesíti a fehér lótusz kellemes illatát és a yi yi ren védő tulajdonságait.

Az ősi Tao filozófia a yin és a yang egyensúlyba hozására fókuszál, így hozva békét és nyugalmat a zsúfolt életünkbe.

2023.04.04. 21:45

Egy nagyon kellemes édeskés illata van, ami egy picit megmarad a kézen. Az állaga pont megfelelő. Én kézkrémnek használtam. Egy kisebb tubusos kiszerelése van meg. Jól beszívódik, nem ragacsos, hidratálása is jó. Ha lesz még alkalmam veszek, annak ellenére, hogy az ára borsos.

2021.01.06. 20:36

Nagyon megszerettem a rövid idő alatt, mióta hasznàlom. Az illata csodálatos és akár egész nap kitart. A bőrömet puhává varázsolja és jól hidratálja. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert biztosan ùjra fogom venni.

2020.01.31. 14:25

Nagyon kellemesen ápolja a bőrt, feltölt, hidratál. Kellemes illata sokáig megmarad a bőrömön. Eddig a legfinomabb testkrém, amit használtam.

2019.10.28. 21:58

Imádom szinte minden illatát próbáltam, minden termékét. Ez a light-os napjaim illata, púderes könnyű, nem túl hivalkodó. Testápolója hamar beszívódik, nem zsíros. De ahogy előttem is írták, elég borsos az ára DE mindig újra veszem évek óta.

2018.01.08. 16:52

Nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet ami 5* nálam :) Az illatát eleinte szerettem, de így is elmondható, hogy különleges, nem jön szembe veled az utcán, mivel Magyarországon nem kapható, max a webshopjukban :)

2017.10.02. 14:31

Jó termék, karakteres tartós illat. Tényleg nem mindennapi élmény, ha valakinek tetszik. Több terméket, illatot próbáltam már. Ennek ellenére szerintem túlárazott. A csomagolás nagyon elegáns, jó, hogy cserélhető a belseje, ha kifogyott a krém belőle. Meg kell fizetni a "felhajtást" körülötte.