Sally Hansen Airbrush Legs Vízálló Folyékony Harisnya Krém
Ár: | 3500 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 118 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: sephora, Módosítva: 2015. május 13.
Kiszerelés: | 118 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Láb make-up, tartós bőrszínező a napbarnított bőrhatás elérésére. Könnyű formula.
Palmaria kivonat tartalma segíti a szeplők, erek és egyéb bőrhibák egységes fedését és fokozza a mikrokeringést az egészségesebb, feszesebb lábakért.
Vízálló és nem fog
sz
Titanium Dioxide
f
Mica
Egy jeles alkalomra vettem, elegáns ruhát mezítláb nyitott szandállal vettem fel, ezzel finomítva az összhatást, ami így szuper lett.
Nagyon szép, egészséges bronzos barna árnyalatot kapott tőle a bőröm, a lábam felszíne nagyon egyenletes lett, apró bőrhibák, felszíni seprűvénák mind eltűntek. Nekem alapvetően elég sötét volt a szín, nagyon fehér a bőröm a lábamon, így egy kis testápolóval keverve értem el a kívánt hatást. Nem használom, így eladó sorba került féláron.

En a mediumot vettem meg es elsö haszanalat utan tudtam örök darabja lesz az en kis gyüjtemenyemnek. Nagyon szep hatas lehet vele elerni, nekem nem volt problemam nem fogott meg semmit. Az igaz gyorsan kell vele dolgozni es oda kell figyelni hova milyen mennyiseggl viszel fel belöle, de ez minden önbarnitora igaz. En Nemetorszagban elek es itt a dm-be tudtam beszerezeni 14 euroert. Egyszerüen imadom, többen mar meg is kerdeztek hogy melyik szoliba jarok :)

Hát mit mondjak..... Ti, akik előttem szóltatok, nem tudom, hogy milyen ruhát vettetek fel a felkenés után, de ez borzalom! Mindent, de mindent megfog, sem szoknyát, sem nadrágot nem lehet felvenni, mert ez egy katasztrófa! A színe: természetellenes. Én médiumot vettem, de nem kellett volna. Egy "világítós" nem természetes barna szín keletkezik, ami messziről virít. A krémre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jó.

Hirtelen boldoggá teszi az embert mint a nagy üveges nutella.
Minden létező színben beszereztem,fehér bőrre a light árnyalatban a legtermészetesebb,a médium sárgás,nekem nem bőrközeli a kapott árnyalat, tan/bronzé színben elég sötét némi narancsos- kreolos szín ami eldolgozva gyönyörű lenne de például lábfejen és a sarkaknál,bokáknál nem lehet ekkorát csalni,- látszani fog,hogy festett virgácsokon lejtünk. Igen a problémám a termékkel a lábfejeknél,lábujjaknál akad mert ezeken a területeken ha nagy nehezen sikerül is eldolgozni akkor is hamar lekopik a szín és elég bután fest,-vékony pántos szandi vagy csini papucs használata után ott a fehér folt- helye a lábbelinek ...Tehát fog és sajnos a ruhámat is,karra nem is merem használni emiatt. Vízállóságát illetően,esőben fent marad,sőt ( tengerben tesztelve) úszhatsz is vele egyet,lubickolva azért szépen leázik,naptejjel keverhető (bioderma),úgy is fent marad a vízben egy rövid ideig.Mivel én már egyáltalán nem napozom,mert sem fekete szeplőket,sem májfoltokat nem szeretnék,- nekem hűséges társam volt ez a kis színező a nyaraláson. Sajnálom,hogy ő is fogja a textilt,ezért haragszom rá- így csak jóindulattal az egységes és fiatalosnak ható bőrkép miatt csillagozom,mert a végeredmény azért szemet gyönyörködtető.

Hirtelen boldoggá teszi az embert mint a nagy üveges nutella.

Első alkalommal is már szépen el tudtam dolgozni a bőrömön,annyi a titka,hogy fürgének kell lenni mert hamar szárad. Abszolút nincs természetellenes besárgult színe,pedig extra fehér bőröm van.Nekem a light árnyalat van meg.Nem lesz tőle csokibarna a bőröm,de nem is várom tőle,csak épp az egészséges bőrszínt enyhén napbarnítva.Nekem nagy ajándék a szoknya szezonban,újravevős!

Miután a héten olvastam a blogban, (köszi Wishes! :) ) h. akciós az Iparfümön, meg is rendltem medium árnyalatban.
Először hidratáló krém után vittem fel a lábaimra, és tényleg annyira természetes volt a hatása (nincs répa hatás!), mintha az augusztus végi lábaimat látnám. :)
Másodszor összekevertem 1:1 arányban a testápolómmal (idő megtakarítás!) és így is nagyon jól működött.
Idáig augusztusig kellett várnom, h. végre szoknyát vehessek fel (addigra lett elfogadható színe a virgácsaimnak), de ezzel "kicsit" előbbre hoztam ezt.
Sokkal jobb, mint az eddig használt önbarnítóim (azok csúnyán koptak) és végre nem kell a napon aszalódnom egy kis színért (ráadásul tele vagyok anyajeggyel, tilos lenne-sajnos nehéz megállni-a napfürdő)
Szivacsot használok a fürdéshez, minimális mennyiség jött csak le, nem is kellett újra kenni.
118 ml-t kapunk 2.600Ft-ért, kevés kell belőle, így ki lehet húzni vele a szezont.
Állandó darabom lesz :)

Állandó darabom lesz :)

Tökéletes!
Gyorsan szárad, enyhén matt az eredmény, tan árnyalatot vettem meg. Először megijedtem, hogy milyen sötét, de felkenve a lábon gyönyörű, egységes színt ad. Valóban vízálló, tusfürdővel szépen lejön. Én a karomra is kipróbáltam és hibátlan. Testápolóba is kipróbálom majd.
Nyárra szinte kötelező darab.
http://www.iparfumeria.hu/sally-hansen/airbrush-legs-tonizalo-krem-labakra/ 2,590 Ft-ért megéri! 118 ml,kiadós.

Tökéletes!
Nyárra szinte kötelező darab.

A férjem hozta az USA-ból, leadtam a rendelést, hogy olyan önbarnítót hozzon, amit itthon nem lehet kapni. Annyira aranyos volt, mert emlékezett a Sally Hansen-re, hogy egyszer emlegettem neki, aztán emiatt erre a termékre esett a választása.
És milyen jól döntött!!!!!
Ez a folyékony harisnya spray változatának a testvére. Light árnyalatot használok, a bőröm átlagos barnaságú (ezt próbálom önbarnítókkal picit feltuningolni).
Nagyon jól működik natur bőrön, de akkor is szép és picit mélyebb eredményt ad, ha önbarnított bőrre kenem fel.
Hihetetlen szép, egységes, optikailag nagyon látványos, hamvas és természetes színt ad.
A világos árnyalatot világos bőrűeknek és olyan közepes bőrtónusúaknak ajánlanám, akik optikailag egységesebbé szeretnék tenni a lábukat. (Pl. seprűvénák miatt). Aki látványosabb barnább színt szeretne, mindenképp a sötétebbet válassza, még akkor is ha világosabb bőre van.
A tartóssága kiváló, a fedőképessége tökéletes. Rengeteg seprűvénám van, emiatt nem mutogatom a lábamat. Hát igen, ez a termék visszaadta egy kicsit az önbizalmamat.

És milyen jól döntött!!!!!

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl PhosphateHidratálók: Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glycerin, Calcium Gluconate
Kémiai hámlasztók: Gluconolactone
Vitaminok: Panthenol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate
Emolliensek: Cyclopentasiloxane, Tribehenin, BIS-PEG/ PPG-14/ 14 Dimethicone, Dimethicone, Panthenol, Silica Silylate, Caprylyl Glycol, Cyclohexasiloxane
Emulgeálószerek: PEG/PPG-18/18 Dimethicone, BIS-PEG/ PPG-14/ 14 Dimethicone
Fényvédők: Titanium Dioxide
Szilikonok: Cyclopentasiloxane, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Cyclohexasiloxane
Tisztítószerek: BIS-PEG/ PPG-14/ 14 Dimethicone
Illatanyagok: Dipropylene Glycol
Színezékek: CI 77492
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Sodium Benzoate
Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.
Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.
Glicerin és behensav keveréke. Bőrpuhító (emollient) és bőrjavító anyagként használt.
Sűrűség szabályozó anyag, oldószer. Parfümök, haj- és bőrápló termékek gyarkori összetevője.
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag
A Gluconolactone (vagyis a PHA) egy glükonsav, melyet a NeoStrata szabadalmaztatott. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő, illetve kelátképző segédanyag, vagyis a krémet stabilizáló funkciója is van. Paula Begon szerint az AHA-hoz hasonló, de annál gyengédebb hámlasztó, a truthinaging szerint pedig erősen hidratáló, antioxidáns hatással is rendelkezik, és akár 50%-al megnöveli az UV sugárzás elleni védelmet.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó és hajfixáló szilikon féle.
Az E-vitamin egyik formája, mely a tiszta E-vitamin és az ecetsav észtere. A tocopheryl acetate hasonló tulajdonságokat mutat a tiszta E-vitaminhoz, azonban egy kicsit kevésbé jó a felszívódása a bőrbe és a fotoprotektív hatása is kevésbé bizonyított. Viszont hosszabb a szavatossági ideje a boltok polcain (shelf life), ami miatt ez a leggyakrabban használt formája az E-vitaminnak.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
A kozmetikum összecsomósodását megakadályozó segédanyag.
Orvosi zsálya olaj. A CosIng besorolása szerint tonizáló és maszkoló (kellemetlen íz és illat semlegesítése) összetevő.
Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.
Szorbinsav, melyet élelmiszerekben és a kozmetikumokban is tartósítószerként használnak. Egy 2004-es tanulmány szerint az összetevő még az ekcémás bőrűek által is jól tolerált.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.
Bőrjavító (skin conditioning) és bőrpuhító (emollient) anyag. A többi szilikonhoz hasonlóan könnyen kenhető és selymes érzetet hagy maga után. Nem szívódik fel a bőrbe, hanem a bőr felszínén védőréteget képez.
Vízben oldódó, nem irritáló C-vitaminféle. Viszonylag stabil; stabilabb, mint a sima C-vitamin (Ascorbic Acid), ami fény és levegő hatására gyorsan lebomlik. Az össszetevő hátránya, hogy az Ascorbic Acidhoz képest kevéssé szívódik fel jól, viszont INCIDecoder információi szerint hatékony antioxidáns, segíti a bőr kollagéntermelését és a C-vitamin származékok közül neki van a legjobb bőrvilágosító hatása, így hatásos összetevő lehet fakó, élettelen bőrre. A thebeatybrains szerint pH 7 értéken stabil.
Kis mennyiségben sürítő, átlátszatlanná tevő segédanyag, nagyobb mennyiségben pedig fizikai fényvédő. A titanium dioxide mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védelmet nyújt. Megfelelő védelmet biztosít a 290-350 nm hullámhosszú UV sugarak ellen, míg némi, de nem elégséges védelmet biztosít a 350-400 nm hullámhosszú sugarak ellen. Az egyik legsatbilabb és legbiztonásgosabb fényvédő összetevő. Kis hátránya, hogy "kozmetikailag" nem kellően elegáns, és hajlamos fehéres réteget hagyni a bőrön, amit nanomérte használatával lehet nagyban javítani. Lásd még Titanium Dioxid (Nano). (forrás)
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.