keresztesivett
Utoljára szerkesztve: 2012.07.20. 11:28 - 2012.07.16. 14:58
Ha nincs időm a pakolásokra őt használom. Igaz még csak párszor fordult elő. Az árához képest egész jó termék, nem ígér csodát talán azért is vált be és tetszik még mindig :) Először a rózsaszín csomagolása miatt vetem meg csak utána szagoltam és úristen ez az illat nem tudom mihez hasonlítani talán kókusz, mindenesetre imádom. Csillog a hajam és könnyen tudom kifésülni bár a hajvégeim már a második nap elfonnyadnak de ez azért van mert az enyém nem normál hanem ultraszáraz-ultratöredezett :) Ha elfogy a jelenlegi samponom megveszem a párját.Update: mostmár szerintem összeszoktunk, meg kell mondjam, hogy imádom. Nem használok semmiféle pakolást (ami nálam nagy szó mert anélkül rusnya a hajam), csak belemasszírozom a vizes hajamba, hagyom állni kb 2-3 percig, lemosom és olyan a hajam másnap mint a képen a nőnek :) Nekem talán már-már csodaszer kategória, főleg hogy balzsam amiket utálok mert egyik sem hidratált eddig. Nem kell mellé több órás ricinusolajos-placentás-lattés pakolás teszi a dolgát és egyszerűen isteni!!!! Imádom, szerintem mindenkinek megér egy próbát. Samponját miért nem lehet kapni??...