Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
annapanni
Regenerál és dúsít. Szilikonmentes formula.
2019.02.15. 16:47
Nekem ez a termék nagyon szépen dúsította a hajamat, pedig az elmúlt években tragédia volt,ahogy kinézett.
2015.07.29. 12:48
Azthiszem ezt a fajtát hozta anya legutóbb. Átlagosnak mondanám, el lehet használni. A hajam viszonylag könnyen fésülhető, és selymes lesz tőle. De nekem senki ne mondja, hogy ebben nincs szilikon, vagy valami ahhoz hasonló, mert egy tipikus olyan réteg érződik tőle a hajamon, mikor régebben a szilikontartalmú hővédő spray-t fújtam a hajamra...
2015.05.03. 15:58
Nem jó. Szerintem éppen azt nem csinálja, ami a dolga lenne. Én úgy látom, hogy szárítja vagy szárazzá teszi a hajam. Az illata kellemes és tartós.
2015.02.28. 08:43
Az illata egész kellemes, szépen kifésülhetővé teszi a hajat, nem nehezíti el. És azt hiszem, ennyi pozitívumot tudok elmondani róla... Átlagos balzsamnak nem is lenne rossz. Hogy dúsít e? Nem, nem igazán... Mivel a dúsítást a hajtöveknél lehet látványosan megoldani, és mivel ugye balzsamot csak a fül vonaláig visszük fel a hajvégekre, ezért nem is vártam, hogy különösebbel nagy dúsítást hajtson végre. Sajnos, mint a legtöbb kinyomhatós és nem tégelyes balzsamnál tapasztalom, ez is könnyen kimosódik a hajból, és én kétszer is kellett, hogy balzsamozzak, hogy tényleg leszen valami balzsamos érzete a hajvégeimnek. Szóval: teljesen átlagos balzsam, kicsit nagyobb mennyiségben kell használni belőle, tehát gyorsan fogy, ezáltal "drágább". Hogy ne mindig a kedvenc balzsamomat használjam, és legyen egy kis változatosság a hajápolási rutinomban, arra nem rossz.
2014.05.03. 15:42
Talán dúsít, de végül is nekem a kifésülés a fontos, arra meg jó, bár nem hozza azt az érzést, hogy ezt többször is vennem kellene.
2014.04.17. 11:17
Jó az illata és krémes... és hát lila tubus :DD amúgy nem rossz.. nem hidratál vlami jól.. de azért dúsít és kondicíonál valamenyire