Hajformázók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Got2b Szárítsd Egyenesre Hajkiegyenesítő Szett

Hozzáadva 2013.02.21.by

wishes

Ha göndör vagy hullámos hajadat kezelhetővé szeretnéd varázsolni, a szárítsd egyenesre hajkiegyenesítõ szett neked lett megalkotva! 2 egyszerû lépésben az ideiglenesen ható styling termék tökéletesen simítja, egyenesíti és kezelhetõbbé varázsolja hajad, így az puhává és könnyen száríthatóvá válik.

2017.08.05. 20:56

Én konkrétan eltörném a kezét annak aki megengedi , hogy ez a szar forgalomban legyen😠Istenem, hogy vehettem meg ezt a vackot? Na de ha tudom, hogy leesek leülök nemde?A hajam konkrétan mint a seprű, szálkás, száraz, leszedte a festéket róla....szóval iszonyatosan tönkre vágta a hajam.Gratula a forgalamónak, mehetek hajat vágatni! Köszönöm a megtiszteltetést! Egy élmény volt!😠😠😠😠Soha de soha többé! !!!

2014.04.15. 07:28

nekem konkrétan úgy tönkre tette a hajam,hogy 2cm-re le kellett vágatnom....szó szerint majdnem sírva rohantam a fodrászhoz...hogy lehet ilyen a forgalomban egyáltalán??????

Utoljára szerkesztve: 2014.04.07. 09:39 - 2014.04.07. 09:37

Én is kiprobáltam ezt a terméket,de nincsenek jo tapasztalataim.A hajam száraz töredezett söprüs lett ,és kezelhetetlen.helyre jön vamikor a hajvégek vagy muszály lessz levágatnom?Nekem sajnos csak rontott a hajam állagán.

Utoljára szerkesztve: 2015.02.21. 14:04 - 2013.11.09. 18:21

Végre egy termék amitől hajvasalás nélkül is szép egyenes lesz a hajam. Először féltem kipróbálni mert enyhén töredezett a hajvégem, de az állapotán nem rontott. Az illata nagyon erős és büdös de könnyen kimosható a hajból és a fixáló krém felrakása után teljesen meg is szűnik, puha lesz a haj. Rengeteg krém van a két tubusba, csak az tegye rá mindet akinek dús és hosszú haja van.

2013.05.08. 11:58

Most próbáltam ki, bár kicsit féltem tőle, mert több negatív véleményt is olvastam. A használata nem túl macerás, bár a szag először kicsit riasztó, de idővel enyhül, sőt, el is tűnik. Nekem nem tört meg tőle a hajam, bár azt el lehet mondani, hogy kicsit lekapta róla a festéket (feketére van festve a hajam) de nem vészes, szerintem csak én veszem észre. Abszolút egyenes lett tőle a hajam, főleg vasalás után, kiváncsi vagyok, kitart-e az ígért 10 hajmosásig. Egyébként hasonló (bár nyilván az nem tart több mosásig) hatást a John Frieda Frizz Ease-kollekciója ad, azt én nagyon szeretem.

2012.11.01. 18:36

Megvettem a dm akció miatt, amúgy elég drága szerintem. Végig csináltam minden lépést, ahogy írt, de nem lett egyenesebb... Sőt, (főleg az első) tubus után olyan vot a hajam, mint a drótkefe, szörnyű érzés volt, de megálltam, és csak balzsammal mostam le. Szárítás után jobban szállt a hajam, mint valaha, éskiálltak a hajvágeim is, száraz lett és sprőd. Ami még nagyon kellemetlen, hogy iszonyat büdös is, ami mosás után ugyan kimegy belőle, de jellegzetes szaga marad, ami nekem nem tetszett....