Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
dio14
Ammónia mentes, gyengéd hajfesték, mely makadámdió olajjal ápolja a hajat. Természetes, egészségesen csillogó szín érhető el vele.
2017.08.18. 10:48
Én úgy 5 éve akartam vörös lenni, viszont nem akartam hajfestéket használni, mert ördögi körbe nem akartam esni a lenövések festegetésével. Csak próbaképpen szerettem volna ezt az állapotot, nem tartósan, ezért választottam ezt a tartós hajszínezőt. Anyukám fodrász, ő mondta nekem, hogy élénk vöröset válasszak a gesztenyebarna hajamhoz, mert akkor fogom elérni a mahagóni árnyalatot. Igaz segítségként van kép a dobozon, hogy kb. milyen eredményt várhatunk ha szőke-középbarna-sötétebb hajszínre visszük fel a szert. Igaza lett bár nekem 3-4 hajmosás után kezdett el tetszeni a hajszínem, addig túl élénk pirosas volt :D Úgy fél év alatt ki is kopott a színe, hiába használtam színvédő sampont. Előnye, hogy nem látszódott lenövés a hajamon, és kikopott. Nem töredezett tőle a hajam, igaz egyszer kentük rá és én utána hajpakolást tettem fel, hogy még véletlenül se essen le a frizurám :DÖsszességében annyi, amit ígér, ajánlom a felvitele után a regeneráló hajpakolást.
2017.06.26. 13:23
Rémálom! Ennyire még egyetlen hajfesték sem roncsolta a hajam. Használat után szép volt a hajam 1 hétig, utána jöttek a száraz és nagyon-nagyon töredező hajvégek. :( Kb 5 cm-es darbok estek le a hajamból és nagyon hullott. Sajnos sokat le kellett vágni belőle. Azóta fel is hagytam a kémiai hajfestéssel.Senkinek nem ajánlom!
2013.05.22. 15:58
Egyszer-kétszer vettem ilyen tartós hajszínezőt ,főleg akkor,amikor a természetes hajszínemet szerettem volna kicsit élénkíteni.Azt hiszem a középszőke árnyalat volt az enyém.Nagyon tetszett a színe,nem tette tönkre a hajam,viszont azzal egyetértek,hogy ahhoz képest nem olcsó,hogy még utóápoló sincs benne.
2013.03.12. 06:33
Hát ha valaki aztán én ismerem ezt a hajszínezőt.Legalább tíz éve ezt használom.A vöröses árnyalatok nagyon hamar lekopnak még a hajfesték is,nemcsak a színező.Azt mondta nekem egyszer egy fodrász,hogy a dobozos hajfestékek ilyenek nem tudnak olyan színt kikeverni,ami tartós lenne.Vörös korszakomban nagyon száraz és töredezett volt a hajam,állítólag abban erősebb a színelőhívó.Mióta feketére festem a hajam egyáltalán nem törik.Szép egészséges hajat eredményez.A kékesfekete árnyalata elég mű szín,nekem már annyira nem tetszik,maradok a sima feketénél.A szőkék meg ne csodálkozzanak,ha besárgulnak,az nem a festék hibája.Ez attól van,hogy a természetes hajszínhez képest nagyon világosítják a hajukat.Két árnyalatnál többet nem érdemes világosítani,mert egyrészt tönkreteszi a hajat,másrészt nem természetes a végeredmény.Régen ez volt a legolcsóbb hajfesték most már olyan 1000 ft körül van.Ahhoz képest drága,hogy még balzsam sincs benne.
2013.02.22. 22:05
Nem tudok hosszabb távú hatásról beszámolni, mert ma színeztem vele a hajam, de ami eddig történt, az tetszik. A kicsit fakó szőkés hajamnak az aranyszőke festék szép vöröses fényt adott, és világosított is egy kicsit rajta. Nem vártam többet tőle, mert mégis csak egy színező, ami nem fogja drasztikusan megváltoztatni a hajszínt, de én pont ezt akartam. És mintha még puhább is lenne tőle a hajam (ezt nem akarom elkiabálni, elég sok hajápolót használtam a festés után, lehet, hogy annak köszönhető), az én hajamat nem roncsolta.