Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Diana23
Gél-folyékony formulájú folyékony pirosító, C vitaminnal.
5 árnyalatban kapható
2025.03.17. 11:26
Nagyon szeretem, nekem a barackos árnyalata van meg. Nagyon szépen eldolhozható, könnyen építhető. Gyönyörű természetes finisht ad. Sokszor újravevős.
2025.03.03. 07:17
Nagyon féltem megrendelni ezt a terméket, azért mégiscsak egy Shein sajátmárkás pirosítóról van szó, de mivel nem tűntek vészesnek az összetevők, tettem vele egy próbát. Alapvetően MAC pirosítót használok, van egy jól bevált árnyalatom, szóval magasan volt a mérce, de kerestem egy olcsóbb alternatívát olyan alkalmakra, amikor melegebb tónusú sminket készítek. A "Birthday Suit" árnyalatot rendeltem, nagyon kellemes meleg narancsos színe van, a fakó, világos bőrömön is szépen el lehet oszlatni (én ecsetet használok erre). Nagyon jól építhető, természetes hatást kelt, nem ragad, nem foltos, közepesen gyorsan szárad, van idő eloszlatni. Egész nap tartós, nem kopik, de én le szoktam fixálni egy minimális púderrel. Összességében elégedett vagyok vele, 1300 Ft-ért szerintem ajándék, remélem, hogy hosszútávon sem lesz negatív hatása a bőrömre :)
Utoljára szerkesztve: 2024.12.17. 12:27 - 2024.12.16. 22:15
Óóóó, hogy mennyire szeretem ezt a pirosítót! Csodás, intenzív színek, könnyen eldolgozható, a tartósságával sincs problémám.
2024.11.17. 14:42
Régóta szemezgettem vele, most hagytam magam elcsábítani, de nem bántam meg! Ha megtalálja az ember a tökéletes mennyiséget utána csodás lesz a végeredmény. Egész nap a helyén marad, púder nélkül is. A csomagolása is jól mutat a polcon, praktikus a kialakítása, nekem nagyon kézre áll. Újravevős
Utoljára szerkesztve: 2024.08.24. 19:09 - 2024.08.24. 08:23
Ahogy a Sheglam bronzosítóban és highlighterben, úgy ebben a pirosítóban sem csalódtam. A Float On árnyalatot használom, amely egy szép barack szín. Az állaga krémes, könnyen eloszlatható, és egész nap fennmarad. A termék jól pigmentált, és könnyedén építhető a kívánt hatás eléréséhez. Az ár-érték arány is kedvező, hiszen a minőség és a teljesítmény teljes mértékben megéri az árát.
2024.08.01. 11:23
Tiktok hatására vásároltam és nagyon meglepett mennyire jo. Könnyen el lehet dolgozni. Szép a színe. Jól építhető. Egész nap a helyén marad. A csomagolása is nagyon szép.