Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
adrika128
Arc- és szem alatti púder duo. A felső egy selymesen hidratáló, préselt púder, amely egyedülállóan rögzíti a szem alatti sminket (és kitölti a ráncokat), az alsó pedig egy áttetsző, olajat felszívó por, amely frissen és fénytelenül tartja arcát.
6 árnyalatban kapható
2025.01.08. 14:10
Fehér por változatát használom már évek óta, veri a nagyobb márkákat.... Legjobb, amit eddig próbáltam. Mindent lexifál és a helyén tart egész nap. Kicsit homloknál átfényesedik, de egyáltalán nem vészes a tapasztalataimhoz képest. (kombinált bőr)
2024.06.10. 11:29
Bisque árnyalatban rendeltem. Nekem elég zsíros a bőröm, de ez a púder elég sokáig mattítja. Ez az első olyan púderem, ami nem ült be a ráncaimba.
2024.05.11. 22:00
A fehér van meg nekem. A zsíros bőröm eddig ezzel maradt a legtovább matt. A kiszerelése zseniális, imádom. Könnyű használni és szép lesz vele az eredmény.
2024.05.11. 16:00
En felve rendeltem meg ezt a termeket de mivel eppen akcios volt egy feher szinu jott velem es hatalmas pozitiv csalodas volt. Az also resze egy loose/baking powder a teteje egy pressed powder es miota mindkettot hasznalom egyszerre sokkal tartosabb a sminkem. Nem mellesleg ha lightos smink napokon hasznalom csak egy skint tint fixalasara sokkal termeszetesebb lesz a vegeredmeny mintha csak a skin tint lenne az arcomon onmagaba. Szerintem ar ertek aranyban rendes aran is nagyon megeri, ujravevos!!
2024.05.02. 15:07
Nem tudok semmi újdonságot írni, csak amiket az előttem szólók is. Nyárra jobban szeretem, mert szárazabb típusú púder, mint mondjuk a bourjois porpúdere, a felső részét viszont minden évszakban előszeretettel alkalmazom.
2024.04.27. 21:31
A fehér van meg és nekem normál bőrre, ez a nagy betűs puder! Az alsó részét használom és nagyon extra tartósságot ad a sminkemnek és ez talán az egyetlen púder ami nem ül be a szem alá és tökéletes kinézetet ad!