Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
bogczi
Gazdag, tápláló kézkrém shea vajjal, olívaolajjal és Manuka mézzel. Hipoallergén, pH-semleges, illatanyagoktól és állatkísérletektől mentes, környezetbarát csomagolással.
2017.03.29. 17:26
Irtó büdös, viszont remek állagú és nagyon gazdagon táplál. Híg, lotion állagú és hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet sem finom réteget a bőrömön, a kivérző kezeimet csak ez hozza rendbe. :)
2017.03.29. 17:20
Nagyon büdös, iszonyat folyékony lotion gyönyörű incivel és fantasztikus hidratáló hatással. Ajándékba kaptam, pillanatok alatt benyelte a bőröm, újra fogom venni ha tudom.