Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Shine*
Alkohol, olaj, parfüm és színezék mentes arctisztító kendő B5 pro-vitaminnal.
2018.05.23. 16:45
Muszájból vettem, de miután elhasználtam a felét, a másik fele nagyon csípte az egész arcom, tiszta vörös volt az egész fejem :( azóta nem is használom max kéztörlésre. A márka eddig használt termékeivel sosem volt bajom, de ez nem jó.
2018.04.07. 11:10
Uh szerintem nagyon rossz. Amikor Angliában voltam elfelejtettem smink lemosót vinni, ezért kényszer helyzetből vásároltam és erre esett a választásom. Szerintem nagyon rosszul szedi le a sminket és nekem szét csípte a szemem, ezért a szememet nem is bírtam rendesen lemosni és így vennem kellett egy másik terméket.
2017.10.30. 09:23
Szépen leszedi a sminket, és közben jól tisztítja az arcot is.
2016.05.04. 09:47
Régebben használtam, akkor jó volt. Most legutóbb kipróbáltam a micellás verziót, és az nagyon bejött. A múlthéten újravettem ezt, mert akcióban volt, viszont nekem nagyon száraz és elég durva a bőrömön, szépen kivörösödik a fejem, mire végzek. Pedig csak a 'maradék' leszedésére használom. Szóval ha már simple, akkor százszor inkább a micellás.
2012.12.24. 21:56
Nagyon jól tisztítja az arcot, még a szempillaspirált is.Csak annyi kivetni valóm van vele szemben, hogy elég sok piros összetevő van benne, annak ellenére, hogy a márka a jó összetevőit hangsúlyozza a legjobban.