Lelőhely: Drogériák

Spirit Of Violet Kiss

Hozzáadva 2017.03.27.by

Bubus06

A Spirit of Violet Kiss egy elegáns illat, amely elbűvöl a bársonyos esszenciájával.

Fejjegy: grapefruit, alma, ananász

Szívjegy: narancsvirág, rózsa, viola

Alapjegy: vanília, barack, szantálfa

2022.01.18. 13:19

Szuper ár-érték arány. Nem is hinné az ember hogy ennyi pénzért ilyen kellemes illatú és tartós.Úgy 7-8éve fedeztem fel, akkoriban sokat használtam, aztán új illatok jöttek. Mostanában került újra a szemem elé, mert lötyög még kicsi az üveg alján. Akkor elhatároztam hogy újra veszem. Ma meg is vettem totálisan leakciózva a Dm-ben. A gyümölcsös jegyeket nem vélem felfedezni benne. A tavaszt idézi, amikor nyílik a kertben a viola, és esténként töményen lehet érezni a levegőben. Engem meggyőzött teljesen.

2019.02.18. 08:12

Tegnap teszteltem le, kifujáskor elég tömény de kb. 15 perc múlva kellemes illattá alakul. Este kádfürdő és még reggel is éreztem a csuklómon, szóval nem egy gyenge lötyike, az árához képest meg pláne nagyon jó. Most ugrott be hogy rajtam olyan a leszáradása mint a CK Eternity, pedig az összetevők teljesen mások.Jó kis illat ez.

2018.01.29. 15:09

Én kifújáskor kicsit mentolosnak érzem, és kicsit almásnak, de olyan savanyú fajtának. És nem kell neki sok idő, pár perc, és tényleg átváltozik ilyen testápolós, violás-púderes illattá, teljes leszáradáskor rajtam meg tényleg csak testápoló illat marad. Nagyon tartós..Nagyon kis finom. :) Szeretem..

2018.01.17. 14:25

Most futottam bele a Müllerben. Gyakorlatilag minden vonz ami lila. :) Kifújáskor a vanilia és a barac a domináns, de leszáradás után egy igazi 'lila' illat lesz. Rózsa és viola mennyei keveréke. Igazán elegáns kis illat. :)