Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

SpiriTime Fruity Time Tápláló Kézkrém

1 vélemény
Hozzáadva 2020.04.07.by

Jdit04

A tápláló kézkrém megbízhatóan óvja kezét a kiszáradástól, mélyrehatóan táplálja és kellemesen finomítja a bőrt. A krém könnyen felhordható, gyorsan felszívódik, és nem hagy a kézen zsíros vagy ragadós réteget. Selymesen finom, ápolt és külső, káros hatásoktól védett állapotban tartja a bőrt. A készítmény kímélő összetételű, nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat, paraffint, és ásványi olajokat sem. A málna, mangó és mandarin kivonata regenerálja és tonizálja a bőrt, valamint visszaadja a vitalitását. A makadámia, az argán és a kókusz olaj kellemesen nyugtatják a bőrt, ellátják azt a szükséges tápanyagokkal, és segítenek helyreállítani természetes funkcióit.

2020.04.19. 18:51

Notinos rendelésem mellé kaptam ajándékként egy termékmintát, de csak most kezdtem el használni. Meglepett, hogy egy natúrkozmetikumról van szó. Nekem tetszik az illata, kellemes szőlős-gyümölcsös, nem csípte a kipirosodott, ekcémás kezem. Hidratálóképességét nézve vannak jobb kézkrémeim is, de hétköznapokon szeretem, "táskábadobós" krém.