Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Kephalos
Természetes algakivonatokat tartalmazó fogkrém, mely erosíti és ásványokkal tölti fel a fogzománcot.Növényi- és ásványi összetevoi csökkentik a fogak érzékenységét, elosegítik az egészséges fogazatot, nyugtatják a fogínyt és gyengéden tisztítanak.
Fogínyvédő és fogzománc erősítő fogkrém. Nem tartalmaz fluoridot, SLES-t, PEG-et, parabéneket, mesterséges aromát és színezékeket.
99%-ban természetes anyagokből áll
Utoljára szerkesztve: 2023.08.12. 12:11 - 2023.08.12. 12:10
Nyilván egy fogkrémből nem lehet csodaszer, így csak lehúzni lehet, amennyiben "nagyon nem". Ízre nem volt vele gond (noha én nem szeretem a mentolosakat, mert ha fogmosás után még sokáig altatom a kis éjjeli baglyomat, akkor megéhezem tőle), viszont az állaga annyira sűrű, hogy kb. a tubus felénél már nehezen jött ki, szét is repedt a nyakánál és azóta csak onnan hajlandó. Inkább vettem másikat (más márkát) ez meg megy a kukába. Nekem elsősorban fogérzékenységre és (újabban) fehérítésre kell, ezeket ez úgyse tudja.