Sminkek arcra

Stila Convertible Color Dual Lip And Cheek Cream

Hozzáadva 2013.05.06.by

Lujza1104

4,25 g

Krémes textúrájú arcpirosító, mely kiváló ajakrúzs is egyben.

£18-tól

2020.01.02. 10:28

Petunia és gerbera árnyalatban van meg, már kb. fél áve használom, és imádom mindkettőt. A kedvenc krém pirosítóim. Pigmentáltak, de nem annyira. hogy könnyű legyen bohóc arcot csinálni, nem kenődnek, púderre is simán felviszem, és nem vesznek össze.

2013.05.08. 19:59

A Gerbera árnyalatot rendeltem meg, ami képen sokkal visszafogottabbnak tűnt, mint a valóságban. Meg is ijedtem picit, mikor kibontottam, hogy nem lesz e nekem túl élénk, annak ellenére, hogy nekem kifejezetten ezek a barackos színek állnak jól. Legnagyobb meglepetésemre tökéletesen passzol hozzám, szépen el lehet dolgozni, így egyáltalán nem olyan rikító, mint a csomagolásban, és aminek a legjobban örülök, hogy szájra is tökéletesen használható, nem csak mert baromi tartós (ezt reggel felrakod, este is ott lesz még), de még szájszínként is tökéletesen illik hozzám. Nem kell belőle sok, sőt kifejezetten keveset kell felvinni. Nagyon megszerettem és azt hiszem örök kedvenc is marad. Mindenkinek kéne a kis készletébe legalább egy ilyen kis kompakt pirosító, ami 2in1 és tényleg nagyon tartós :)