Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Sulwhasoo Essential Balancing Water

4.3
Hozzáadva 2016.04.25.by

jirka

Koreai gyógynövényekből álló, gél-állagú toner. mely kiegyenliti az arcbőr nedvesség háztartását. A tonerben található Porcsin (omega-3, C és E vitamin, bétakarotin) hidratálja az arcbőrt, a Matrimony Vine vagyis Lycium Chinense Fruit Extract (Goji Berry vagy Farkas bogyó, legmagasabb a C-vitamin tartalma) és a Zöld tea csillapítja és nyugtatja a bőrt, mellyel elősegíti a bőr mély hidratálását.

16 000 Ft-tól

2018.10.17. 17:37

Csodaszer. Mini kiszerelésben rendeltem belőle és az emulzióból párat: utazásokhoz ideális. 2 nap használat után már halványodott a homlokomon húzódó egyetlen, nem mély, de hosszú ráncocska. Az illata olyan, mint a nagyszerű éjszakai maszkjáé, szóval tényleg tipikus Sulwhasoo. Nem értem, miért csodálkozom rá időnként, hogy az ázsiai bőrápolók mennyivel hatékonyabbak a túlértékelt európai társaiknál...

2018.09.15. 16:53

Mintát rendeltem, s utazásaimra ezt viszem magammal (repülőgép kézipoggyász, 1 pici minta 2 napra elegendő, reggel-este). A water, serum, emulsion együtt napközben bőven elegendő tud lenni - különösen óceáni éghajlaton, vagy kontinentálisnál nyáron. Sajnos a krémek ginzenget tartlmaznak, amire allergiás vagyok.Minta megéri, de teljes kiszerelés horror.

2016.04.13. 13:19

Géles-állagú, átlátszó toner, melyet csak gyengéd be ütögetéssel lehet felvinni az arcbőrre. Az illata tipikus "Sulwhasoos, ginzenges". Nagyon hamar beszívódik a bőrbe. Én eszencia után használom (kivételesen nem Sulwhasoo, bár a rutinom 70 % az!), reggel és este. A Sulwhasoo a 40 felettiek "Holy Grail"-je (szerintem), egyszerűen annyira jók, hogy nincs miért leváltani őket (bár ebben pl. van alkohol, és mégis). Ahogyan egy külföldi blogger írta a napokban "The Lord of the Herbs" (nálam az összesre értendő). Még halkan mondom, ha valakit az ára riasztana, hogy az ebay-en 125 ml-nyi minta 4000 Ft körül van, így egy próbát bárkinek megérhet kisebb mennyiségben is.

Piactér

Több mutatása