Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
idusmidus
Barnulást elősegítő szolárium spray
Szép, intenzív és egyenletes barnaság napozás nélkül. Szoláriumozáshoz és napozáshoz egyaránt. A bőr természetes nedvességtartalmát nedvességpótló ápolóanyagok biztosítják. Az E-vitamin és az illipe-vaj megőrzik a bőr rugalmasságát és bársonyos érzetet keltenek.
2013.01.12. 19:35
Én elvittem magammal Olaszországba a tengerpartra egy hétre, próba szerencse alapon. Minden nap befújtam vele magam és 6unk közül én lettem a legbarnább.. ami valószínűleg ennek köszönhető. Nálam bevált! :)
Utoljára szerkesztve: 2012.09.16. 14:58 - 2012.09.16. 14:57
Kipróbálás céljából vettem, de nem igazán jött be. Nem vettem észre sem intenzívebb barna színt, sem hosszabban tartót sem olyan max. hidratálást, tulajdonképpen kiszáradtam vele is. A szoli gélje jobban működik.Pocsékolva elfújkálom.
2012.06.28. 14:29
Én nemrég vettem a Dm-ben kipróbálás céljából...nagy melegben befújtam magam vele és kifeküdtem napozni. Nekem bevállt tényleg hamar barna lettem tőle, és bár ez a termék nem véd a káros sugarak ellen, én a 35 fokban sem égtem le. Szolizáshoz még nem próbáltam, de remélem ott sem csalódok benne. Az viszont zavaró hogy elég hamar fogy, ha teljesen befújom magam vele.
2012.03.11. 16:55
Én napközben kézkrémnek használom télen, mert egyáltalán nem hagy zsíros nyomot, gyorsan beszívódik, és imádom azt az epres süti illatát :)Egyébként nem tudom, hogy ha rendesen arra használnám, amire kellene, mennyire teljesítene jól.
2012.02.25. 00:40
Nem éreztem semmi különösebb hatást tőle. Elég rég használtam már, de ha jól emlékszem, az illatával voltak gondjaim, szoli után kellemetlenné vált. Egynek elment, de nem fogok venni megint.