Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
mrkcs
Utoljára szerkesztve: 2022.08.09. 08:02 - 2022.06.13. 09:42
A bőrnyugtató hatása, és persze az 50+ SPF miatt vettem meg. Ez előtt nagyrészt kifejezetten mattító fényvédőket használtam (csupán a véletlen műve, nekem ez a tulajdonság nem fontos szempont), így elsőre kicsit szokatlan volt, hogy sűrű, testes állaga van, de gyorsan megszoktam. Könnyű eloszlatni a bőrön, nyugtató, pirosodás elleni hatása is működik. A bőröm fényes, de nem zsírgömb lesz tőle, kellemes érzést hagy maga után, valamint egész nap kitartó GYÖNYÖRŰ(!!!) bőrképet is, amit más krémtől még nem tapasztaltam ilyen mértékben. Nem pattogtam ki tőle, szerette az arcom.Ami negatívum volt nekem benne, hogy ha reggeli készülődés alatt nem várok 10-15 percet a bőrápolási rutinom és ennek a felkenése között, valamint, ha ez után szintén nem várok egy jó negyed órát a sminkeléssel, akkor borzalmasan kukacosodik. Bármilyen krémmel és kozmetikummal összeveszik, szóval mindent jól meg kell várni, hogy beszívódjon, különben lehet lemosni az arcodat és kezdeni mindent az elejétől. Ezért a -1 csillag. :D Ha türelmes vagyok, akkor minden rendben van vele.Update: azóta kipróbáltam több olyan fényvédőt is, amiknek nem mattító a hatásuk, és ez eléggé elmarad tőlük, ráadásul mos látom azt is, hogy elvileg ez is "meggátolja a bőrragyogást", nem fénylőként van reklámozva. Így, hogy már nem ezt használom, feltűnt az is, hogy mennyivel könnyebb a reggelem egy sosem kukacosodó, könnyen kezelhető krémmel. Ezek miatt levonok egy csillagot, és újravenni sem fogom.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!