Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Online

Sylveco Könnyű Nyírfa Arckrém

Hozzáadva 2013.01.29.by

Casablanca

Könnyű, hypoallergén nappali arckrém minden bőrtípusra ajánlott,  mindennapos ápolásra. Fő hatóanyaga a fehér nyírfa kérgének kivonata, amely hatékonyan késlelteti az öregedést, serkenti a kollagén és elasztin termelődést. Az aloe vera kivonat és a xilit hidratáló, bőrpuhító hatását fokozza a sheavaj és allantoin. A szappanfű kivonata segíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását. Ezen hatóanyagok egyedülálló kombinációja hidratálttá és feszesebbé teszi a bőrt. Különösen ajánlott vízhiányos, fáradt és környezeti károknak (nap, dohányzás) kitett bőrre.

Utoljára szerkesztve: 2014.05.16. 08:33 - 2014.05.16. 08:30

Mintát kaptam nemrég a naturkencétől a teljes sorozatból. Kellemes, bár textúrájában meglepően sűrű krém. Felkenve is érzed, hogy itt magas olaj és vaj tartalom van a krémben, teljesen illatmentes, így aki nem szereti a patikai krémek kissé gyógyszeres-vajas illatát, az nem lesz vele elégedett, engem nem zavar. Jól hidratál és feltölt, sminkalapnak is kiváló, de érdemes frissen krémezés után felvinni alapozót és festékanyagokat, mert a száradás utáni vékony olajos filmrétegbe nem tud beleolvadni a festék, közvetlenül felkenés után viszont szép, csomósodás-mentes a smink. Az én orcákon száraz, T-vonalban zsíros bőröm szerette, de aki komoly aknéval küzd és bedurran a bőre az olajoktól, az válasszon könnyebb verziót a termékcsaládból. Az összetétele gyönyörű, az ára pedig alsó középkategóriás, én úgy gondolom, hogy aki nem szilikon függő és szereti a biokrémeket, vagy extrém allergiával küzd de nem akar vagyonokat áldozni (pl: dr. Hauschka) annak ez nagy szerelem lesz. Külön szeretem, hogy felesleges dolgokkal nincs telepakolva, célzott krém és gazdag, nagyon kevés kell belőle, egy 2ml-es mintát 3 alkalommal használtam teljes arcra.

2014.03.13. 14:43

65 and above korcsoport

Az éjszakai Sylveco krémekhez képest állaga sokkal könnyebb, jól kenhető, szerintem illatmentes. Jól hidratál, valóban hypoallergén, mert az érzékeny arcbőröm nagyon jól tolerálja. Mint a többi Sylveco termékkel, ezzel is nagyon elégedett vagyok. Szerintem nagyon jó termékek, méltán kaphatnának nagyobb ismertséget.

2013.08.09. 16:10

Nem régen találtam erre a márkára és azt hiszem tartós kapcsolatunk lesz. Számos anyagra érzékeny a bőröm- na ezek nincsenek ebben a krémben. Kellemes, hamar felszívódó krém és ugyan nem olcsó, de sokáig elég. Teljesen elégedett vagyok vele, úgyhogy most az éjszakai alapkrémet is megvettem.

2013.05.23. 13:26

Nappali arckrémnek használom, könnyű, finom textúra és gyorsan felszívódik. Egyszerűen jól érzi magát a bőröm. Éjszakára a másik nyírfás, dúsabb krémet használom. Semmi ekcéma, piros folt, mint egyéb akár márkás krémeknél volt.