Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Emimo
Kivételesen könnyed és finom formulájának köszönhetően könnyen kenhető az arc bőrén. A finom matt hatású hab szép, homogén és makulátlan kinézetet biztosít viselőjének.
Garantáltan természetes és organikus összetevőjű kozmetikum. A parfum, valamint a linalooltól a coumarinig felsorolt minden összetevő tanúsítvánnyal rendelkező organikus mezőgazdasági termesztésből származik, illetve természetes illóolaj.
2 árnyalatban kapható
2020.09.21. 11:09
Nagyon hamar zsíros és fényes lesz az arcom, de ez a mousse alapozó nekem bevált. Közepesen fed, nem is púder hatású, mégis mattit. Hátránya csak annyi, hogy egy idő után megváltozik az állaga és így nehezebb fel vinni. De ettől függetlenül már többször újra vásároltam
2020.06.29. 16:34
Zsíros bőrömre nagyon bevált, bár ez sem tökéletes. A fedése közepes, illata minimális, szépen terül, mattra szárad. Én kézzel viszem fel, hamar beleolvad a bőrbe, szépen egységesíti. Talán a pórusokat picit a kelleténél jobban kiemeli, de el lehet dolgozni egy kis ügyességgel. Tartós, irritációt nem okoz, praktikus a csomagolása és olcsó. Enyhe bőrhibáknál korrektornak is használható.
Utoljára szerkesztve: 2021.07.31. 09:54 - 2019.11.11. 08:56
Up: 2021.07Azóta lejárt a szavija és gyorsan vennem kellett alapozót ismét ez landolt a táskámban. Nos azóta megváltozott a véleményem. Felkenve nem terül szépen a bőrön, száraz részekbe beleül, kiemeli a hibákat, nem tapad ott megfelelően. Púderrel fixálva nagyon látszik, hogy a fejemen van, hiába alá hidratálok. Nap folyamán csúszkál, foltokban jön le a bőrről, úgy hogy ismét nem fogom elhasználni, többé nem veszem meg.Kb 1 éve vettem meg, hogy natúr és természetesek az összetevői, mivel eléggé érzékeny a bőröm. A 02 Natural Beige árnyalatot vettem meg, tetszett az állaga, a tégelyben világosabb vmivel a színe mint felkenve. Nyári arcszínhez teljesen jó volt, azonban ősszel és télen már túl rózsaszínes sötét volt az arcomhoz így nem is használtam.A fedése egész jó, nincs maszk hatás, azonban ha hámlik vhol picit a bőröd hiába hidratáltam alá teljesen kiemelte a száraz foltjaim. A nap végére azért a problémásabb részeken mint az orr környéke és a T-vonal kopott. Ecsettel lehetetlen felkenni csíkos hatása lesz, így én csak az ujjaimmal vittem fel azzal el lehet dolgozni. A napokban szedtem elé, de mintha beszáradt volna vagy nem tudom nem volt már meg a kissé krémes állaga, Felkenve kukacosodott nem lehetett szépen eldolgozni, így kidobtam. Szerintem max fél évet bír ki, hosszabb használat mellett megromlik vagy nem tudom az állaga megváltozik. Sajnálom, hogy nincs belőle több színárnyalat, ez sem passzolt a bőrömhöz, a másik árnyalata meg túl világos, talán a kettőt kellene keverni.
2018.05.29. 23:05
A 02 natural beige árnyalatot vettem. Van egy kis színem - nem vagyok fehér, se kifejezetten barna és ez az árnyalat egy kicsit már sápaszt. Előtte szintén a márka Nude perfection alapozóját használtam, azzal folyékony - olajos állaga és a viszonylag széles színskála miatt abszolút elégedett voltam, csak a pipettás kiszerelés nem valami gazdaságos, ezt pedig a kis tégelyből az utolsó darabkáig ki lehet nyerni. Enyhe fedésű, de nagyon szépen egységesít, bár nekem amúgy sem problémás a bőröm, ráadásul vízhiányos is, így nem vagyok matt rajongó. Kombinált, zsíros bőrre, vagy olyannak, aki nyárra választja "diszkógömb" hatású fényvédő fölé, nagyon jó ellensúlyozó lehet, maszkhatás nélkül. Csak azért 4 csillag, mert az én bőrömön még hidratáló fölé is túl száraz matt és mindössze 2 szín közül lehetett választani.
Utoljára szerkesztve: 2018.05.27. 17:24 - 2018.05.05. 14:26
Én nagyon szeretem a Terra Naturi egyes termékeit. Mivel az Alverde megszüntette az én nagy kedvencemet, a habállagú alapozóját, más mousse után kellett néznem nyárra. Ilyenkor ui. jobban szeretem a napvédők mellett ezt a típusú, kicsit púderesebben száraz alapozót használni, és nem az Alverde vagy Sante könnyed, de krémesebb, tubusos alapozóit. Elefántcsontszínt vettem. Más a tégelyben és felkenve is a színe, mint amilyen az Alverde volt, de úgy tűnik, be fogja tölteni az űrt, amit annak a kilistázása hagyott. Szépen tudom az ujjaimmal elkenni, szép matt és természetes szín lesz az eredmény. Nagyon kevés kell belőle, mert egy kis pötty is viszonylag nagy területen kenhető gyorsan szét. Kellemes illata van, fedése enyhe kis természetes. Az alverdés színét és állagát jobban szerettem, de jónak tűnik. Aki szereti a habállagú alapozókat, azoknak ajánlom. De nem a szuper 5-ös kategória, inkább az 5-ös alá.