Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Egzotikus mangó illatú ajakápoló, azonnali hidratálást biztosít az ajkaidnak.
2023.11.05. 13:53
Az íze borzalmas (ha véletlenül megkóstolod), de amúgy hidratál. Pici, de sokáig elég.
2021.06.02. 09:30
Imádom a mangót minden formában, úgyhogy ez az ajakápoló tökéletes ebből a szempontból, nagyon erős mangós illatú. A tégelyes kiszerelés miatt csak itthon használom. Nem túlzottan hidratál, de szinten tartásra tökéletes, szépen fénylik, kellemes az állaga.
2020.05.26. 09:34
Számomra nagyon bevált ez az ajakbalzsam, mert szuperül hidratálja az ajkaimat és szép fényt is ad nekik, emellett pedig imádom, hogy finom gyümölcsös, édes illata van. Szerintem a termék egyetlen hátránya az, hogy a kiszerelése miatt csak itthon tudom használni. Az eddig használt tégelyes ajakápolók közül viszont ez a kedvencem, mert nagyon tetszik a vajas állaga, nem túl zsíros és nem érzem nehéznek az ajkaimon.
2020.02.19. 10:37
Harmatgyenge termék. Illata jó, sokáig kitart, nekem fehéres réteget hagy, ráadásul matt. Nem veszem újra, alig várom h elhasználjam végre. És oh hát hidratálásban sem remekel.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.13. 10:17 - 2020.01.01. 17:59
Az illata számomra túl erős és mű, az állaga jó vajas,szép fényes lesz tőle az ajkam, de nem érzem annyira hidratálónak.
2019.11.08. 20:59
Nagyon finom illata, és íze van. Szép fényt ad az ajkaknak, így van, hogy csak önmagában használom. Máskor viszont alapnak, arra is jó. Hidratálása nem valami nagy, kb ugyan annyi, mint az Isana ajakápolónak. Nekem nagyon lassan fogy, mivel a tégelyes mivolta miatt nem viszem el magammal soha sehová. Hiszen a körmömmel nem fogom az utcán kaparászni, itthon pedig van hozzá ecset. De olyan macerás valahogy ez az egész (számomra), hogy maradok a megszokott kicsavarhatós ajakápolóknál. Nem az én világom ez, hogy bele kell mászni. Egyébként nem rossz kis termék, de nem veszem újra.