Lábápolók

Hozzáadva 2013.04.24.by

anonymous

Hűsítő borsmentás lábápoló.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.06. 09:10 - 2020.07.06. 09:08

Nyáron gondoltam jól fog esni a hűsítő hatása, de ezen kívül mást nem tud sajnos. Kismamaként a lábdagadás enyhítésére használom, a lábfejemre és lábszáramra is kenem, nagyon jóleső érzés de ennyi. Hidratálásban nulla, ami nekem furcsa a TBS-től, hiszen szuperek illatok és hidratálás terén. Ugyanúgy kell vmi testesebb krém különben teljesen száraz a bőr a talpamon, sarkamon...Elhasználom, mert a hűsítő hatását élvezem, de hidratálásra nem való. Újravenni pedig biztosan nem fogom. Egy egyszeri kis nyári kényeztetés és ennyi.Plusz a flakon sem túl praktikus, a vége felé nem tudom mennyire fog majd kijönni belőle a krém, mert most hogy még félig van már nehezen lehet belőle kinyomni.

2019.01.01. 14:14

A párom használja, és szereti. Az illata kicsit erős, de hatásos.

2017.06.05. 15:56

Sajnos nem vált be, a sarkam az érzékeny pontom, és azt nem sikerült hidratált, puha állapotba hozni. A talpam többi részében ok, finom, kellemes. Sajnos az át-érték aránya emiatt nem túl jó.

2016.12.29. 14:57

A pici 60 ml-es kiszerelést szereztem be és valóban nagyon jól hűsít, kellemes illata van. Inkább csak megelőzésre használom (amire kiváló), ahogy észrevettem a durvább szárazságot már nem tudja ő sem rendbe hozni.

2015.10.28. 13:19

Nekem nagyon bejött, ugy mint a sűrűbb testvére is. Pont kellemes az állaga, nem az a vizes, semmire se jó lötyi, de nem is az a nehéz, sosem felszívódó krém. Este szoktam vele kenni a lábam, könnyű eldolgozni, elég hamar be is szívódik. Az én talpam messze van a repedezettől, de ha nem kenem, akkor hajlamos szárazságra. Egy repedezett bőrre ez már kevés, de nekem tökéletes. Ezzel a flakonnal nem vagyok kibékülve, elég nehéz belőle kinyomni a krémet. De amúgy szupi

2015.08.17. 19:06

Ez a krém valóban hűsíti a lábakat, de ezen kívül semmi mást nem produkál. Annak a reményében vettem meg, hogy puhává varázsolja a megfáradt talpamat, de erre nem képes. Sőt...néha úgy tűnik, mintha éppen szárítaná. Elhasználom, ha már megvettem, de senkinek nem ajánlom.