Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

The Inkey List Retinol Eye Cream

4.6
Hozzáadva 2021.04.16.by

dbeata

Éjszakai szemkörnyékápoló mely csökkenti a finom ráncokat és extra támogatást nyújt a bőrnek. Az A vitamin származék bizonyítottan csökkenti a ráncokat és stimulálja a kollagén termelődést. Az The INKEY List Retinol Eye Cream alternatívát nyújt az irritáló retinoidokkal szemben, forradalmi, lassú felszívódású formulája révén. Gazdag, de könnyen felszívódó olajokat, többek között shea vajat tartalmaz, így elég gyengéd ahhoz, hogy a szem körül alkalmazható legyen és megfelelően hidratálja a bőrt.

€9.99-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.04.05. 08:35 - 2024.03.10. 15:30

Örülök, hogy van olyan retinol, amit kifejezetten a szemkörnyékre ajánlanak. Reggelre picit kiszárad a szemem körül a bőr, ha este ezt használom, de a ráncocskáimon jelentősen javított.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.05. 08:35 - 2023.10.29. 11:17

Megelőzésre használom, immár nagyjából 3 hónapja. Az első pár használat alkalmával mintha másnap kissé feszesebb, teltebb lett volna a bőröm, azóta érdemi változást nem vettem észre. Enyhe feszülést okozott, ha mindennap használtam, így áttértem arra, hogy néha 1-1 napot kihagyok. Ár-érték arányban jónak tűnik, de e termék esetében is a hosszabb, legalább egy éves használat után fogok tudni érdemi véleményt mondani. Mindenesetre az eddigi benyomásaim határozottan pozitívak!

Utoljára szerkesztve: 2025.04.05. 08:35 - 2022.07.19. 06:12

Én sajnos egy negatív véleménnyel jövök: nagyon szerettem volna szeretni, de nekem túl sok. Eddig semelyik szemránckrémre nem volt érzékeny a szemem, de erre azonnal kipirosodott, kiszáradt. Többszöri próbálkozás után elbúcsúztam tőle.

2022.06.04. 09:59

Kellemes az állaga, könnyen kenhető, nem irritál, hamar beszívódik. Az ára is rendben van. Hatásáttekintve talán mintha simább lenne a szemkörnykémen. Szerintem újra fogom venni.

2022.06.02. 08:55

A rutinomban van retinolos estém és rézpeptides estém felváltva, a retinolos rutinba választottam. Hatása hosszú távon derül ki, nekem az állaga picit fura. Elég kemény, nehezen kenhető, a bőr melegségétől gyengül meg annyira, hogy kenhetővé váljon. De ezen kívül teljesen elégedett vagyok vele.

2022.05.24. 10:03

szerintem jó cucc, mondjuk én nem szemráncokra vettem, hanem az egyre jobban beeső/táskásodó szemem aljára, hogy kicsit tömörebb legyen és ne ereszkedjen tovább. jó az állaga, könnyű pont annyit kinyomni a tubusból, amennyi kell, szépen el lehet elkenni, egyáltalán nem szárít vagy irritál, én ugyan nem kenem fel minden este, de szerintem mindennapi használatra is alkalmas lehet. persze 1 éjszaka alatt csodát nem tesz, de használat utáni reggelen én feszesebbnek, kicsit kevésbé duzzadtnak érzem a szemem környékét, remélem hosszabb távon is beválik.