Ezer éve nem véleményeztem terméket, és főleg nem vettem a fáradtságot, hogy egy újat feltöltsek. Így el tudjátok képzelni, mennyire erős volt az elhatározásom, hogy a véleményemet megoszthassam erről a -nevezzük nevén- csodaszerről. A szokásos Ordinary kedvenceim beszerzése során csábultam el, és az ottani pozitív vélemények ellenére is volt bennem fenntartás, lévén annyi, de annyi jó terméket próbáltam/használtam már, ugyan mit tudhat egy egyszerű kis Aloe-s szérum, de beadtam a derekam. Az első használat óta csak pislogok. Nem azért, mert csípi a szemem (abszolút nem bántja), hanem hogy mi a lópikulát tettek ebbe, amitől ilyen rövid idő alatt ennyire látványosan és tartósan hidratált lesz az arcbőröm?!Tudom, a hidratáltság önmagában nem ígéret 2023-ban, ám bababőr simaságot, teltséget és rugalmasságot képzeljétek el egy egyébként enyhén lestrapált (köszi anyukalét!), 40+ bőrön, ami egyébként már látványra kiváltja a Jó napot!-köszöntést a fiatalabb generáció tagjaiból.Szóval ez a sokat látott, jelenleg különösebb speckó rutin nélküli bőr (értsd: nem hámlasztok, pár hete letettem az enyhe retinolt is) új erőre kapott, tartósan megszűnt minden húzódás, szárazság, pirosság ÉS jelentősen csökkent mindenféle ráncom, szarkalábam. Hogy csak látványra, vagy marketingesen szólva “feltöltődtek”, fogalmam sincs, de a szérum hatását egész nap élvezem, nem illan el a varázslat pár óra után. Eleinte csak reggel kentem bőrtisztítás után a hidratáló krém előtt, mostmár az esti rutinba is beemeltem, hogy álmaimban se kelljen szégyenkeznem a korom miatt, amikor éppen a 52256. alkalommal szigorlatozom makroökonómiából. :)