Multitechnológiás peptid-szérum
Formulája tanulmányozott technológiák széles körét egyesíti, így egyszerre veszi célba az öregedés több jelét.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.30. 14:52 - 2024.03.15. 12:10
Elméletileg még él és virul ez a szérum, csak a másik Buffet társához hasonlóan névváltozáson esett át. Jelenleg Multi-Peptide + Copper Peptides 1% Serum néven fut. Nemrég rendeltem meg online a Douglasról. Nappali rutinban kezdtem el használni, egyelőre csak heti 2x. Nekem tetszik a színe és szerencsére az illata sem bántó, viszonylag hamar el is illan felkenés után. Ez sem varázsolja el azonnal a ráncokat teljesen, de már a legelső alkalommal láttam, hogy az általam eddig használt szérumok közül ez volt a leghatásosabb!! Itt tettem fel magamnak azt a költői kérdést, hogy te jó ég, eddig hol volt ez a szérum az életemből???? Enyhén nedves arcbőrre szoktam felvinni, úgy beissza a bőröm, mint a sicc, eddig ez a leggyorsabb és közvetlenül utána ettől lett a legselymesebb a bőröm. Öröm volt végigsimítani... Pár nap múlva jelentkezett egy kis skin purging, valószínűleg azért, mert emellett még a G&G HA Rich szérumot is pörgetem felváltva. Ettől függetlenül egyelőre 5*-ös és természetesen újravevős.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.22. 21:20 - 2023.08.18. 07:11
Én akkort használtam ezt a szérumot, amikor kicsit meguntam a c-vitaminozást a reggeli rutinomban (azóta sem találtam meg az igazit, valahogy egyet sem szerettem meg igazán) Kitartóan kell használni, engem nem zavart a szaga sem. Kb 2-3 hét után vettem észre a jótékony hatását, nekem szinte ragyog a bőröm tőle. Az ára azért annyira nem tetszik, de egy üvegcse kb 2 hónapig elég volt nekem, mindenképp újra fogom venni.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.22. 21:20 - 2023.04.04. 17:47
Gondoltam a rutinomat feldobom egy kis extrával, így nemrég kezdtem el használni. Ami eddig biztos: nem okozott irritációt, gyorsan beszívódik, egységesebb tőle a bőrképem, gyönyörű a színe:)) Hosszútávú hatásai nem tudom milyenek, de eddig tetszik! Az ára borsos, szerencsésen sikerült hozzájutnom fél üveghez nagyon kedvező áron, de az eredeti árát sajnálnám rá.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.22. 21:20 - 2023.02.07. 10:40
Nekem ez csodaszer. Nyugtatja a folyamatosan irritált rozaceás bőröm és feltölti reggelre. Zsíros-kombinált bőröm van, de nem zsirosítja, amennyiben nem ész nélkül öntöm magamra :) Elég 2-3 csepp mert jól terül. Pattanásokat nem okozott.
2023.02.06. 10:16
Egyszer megvevős termék lett nálam, valahogy elfogyott, van ennél sokkal jobb peptides termékek, mint például az Elyn's Lab Peptide Coctail, ezerszer jobb, és fele ennyibe kerül. Semmi rosszat nem okozott de extrát sem adott, nehezen szívódott be, ahogy előttem is írták, csak úgy ottmarad a bőrön. Nagyon szeretem az Ordinary termékeket, de van egy kettő ami nem lett kedvenc, ez közéjük tartozik.
2022.01.23. 12:22
Igazából látható változást nem tapasztaltam, mikor használtam, de jól rétegezhető és jó érzés volt használni is. A Niod CAIS helyett próbáltam ki, ha peptideket akarok még majd később használni, akkor ezt venném újra. A sima Buffet-nél jobb szerintem összetételében.