Lelőhely: Douglas, tinamu, online

The Ordinary Mineral UV Filters SPF30 with Antioxidants

2.9
Hozzáadva 2018.06.27.by

sassygirl

Alkoholmentes, vegán, gluténmentes, CF fényvédő. 15-20 perccel azelőtt érdemes felvinni, hogy napra mennénk, és 2 óránként érdemes újrakenni.

Gyermekek esetén 6 hónapos kor felett használható, alatta orvossal érdemes konzultálni használatáról.

€9.40-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.03.24. 01:17 - 2024.07.01. 12:15

Szenvedés! Nagyon nehezen vettem rá magam a használatára. Szürkés-lilás vámpírarc nézett vissza a tükörből, vagy ha a szemkörnyéket kihagytam, Addams Family-s volt a hatás. Csak itthon használtam. Eldolgozni nem tudtam rendesen, kellemetlenül ragadós és nehéz volt. Alapozót nem mertem erre a vastag egyenletlen rétegre tenni. Egész nap csak csücsült a bőrömön, állandóan éreztem az arcomon. Csak strandra tudnám elképzelni, de csak arcra, mert ezt egész testre felvinni egy örökkévalóság lenne szerintem. Nem ajánlom senkinek.

2024.05.12. 07:40

Hétvégente használom, az illatával nem tudok megbarátkozni, ha nem is olyan intenzíven, mint felkenéskor de egész nap érezni lehet. Ami számomra pozitívum, hogy a bőrömet nap végéig matton tartja.

2024.04.11. 18:21

Sűrű, nagyon testes, emellett büdös gyurma szaga is van.

2023.11.03. 10:25

Nem veszem újra. Csak otthon tudom használni, hétvégén, mikor biztosan nem megyek sehova, így viszont nem akar elfogyni. Olyan szinten szürke lesz tőle az arcom, hogy semmi nem segít rajta, ráadásul megül az arcon, bármi éri foltos lesz, nem szeretem.

2023.06.27. 08:12

Szomorú, hogy egy arcra való termék nem azt hozza ami elvárható lenne. Szerintem ezek nem extra elvárások lennének... elsődleges problémám az állaga... olyan viaszos hatást kelt ... rákenek egy könnyed alapozót és egy óra múlva érzem h húzódik. Mintha elszívná a nedvességet a bőrömről. (hiába rakok alá szérumot...próbáltam mindennel )Önmagában a fényvédő elszürkíti az arcom, sokáig furcsa ragacsos érzés ad. Viszont... nem patogtam ki tőle... már ez is valami. 1*....2*** nem tudom!

Utoljára szerkesztve: 2025.03.24. 01:18 - 2023.05.27. 12:48

Nehezen minősítem fényvédő arckrémnek. Amikor felkentem azt hittem , hogy elnéztem valamit és arcmaszkot rendeltem...Számomra ez egy nagyon sűrű naptej, kis kiszerelésben magas áron. Úgy érzem ennyi erővel bármilyen naptejet az arcomra kenhetnék. Strandra megfelelő, de mindennapos használatra, otthonra, utcára számomra semmiképp. Nekem teljesen olyan mint a gyógyszertárban rendelésre kevertethető, tégelyes naptejek/krémek. Normál, kissé vízhiányos bőröm van, ezen sűrű, ragacsos, lehetetlen eldolgozni, nem szívódik be, erős fehér réteget hagy és az illata is naptejes. Nem sminkelek, így nem is tudom korrigálni a fehérségét. Olya érzés, mint amikor a strandon/tengerparton lekeni magát az ember, elviseli mert muszáj de alig várja, hogy otthon lemossa végre, nos erre a célra használtam el végül. Manapság, amikor a hiperszuper fényvédők korát éljük ez a termék olyan mint ha egy rosszul sikerült vicc lenne.

Piactér

Több mutatása