Sminkek arcra

4.7
Hozzáadva 2016.11.07.by

Funnyface

6,5 g

Folyékony textúrájú korrektor, puha púder tartalma miatt bőrhibákat tökéletesen elfedi, annélkül, hogy elcsúszna a bőrön. Hidratáló összetevőnek köszönhetően szemkörnyékre is használható. Üde, ragyogó tekintet varázsol.

3 árnyalatban kapható

2023.06.14. 19:39

Szemem alatti sotétebb karikák elfedésére vettem meg a barack árnyalatot, ami jól semlegesíti a sötétebb színeket. Szerintem kellő fedést biztosít, nem szárít. Nem mellesleg jóval olcsóbb, mint némely drogériás termék.

Utoljára szerkesztve: 2022.08.15. 14:01 - 2022.08.15. 13:59

1.5 , és 1.25. árnyalatokban rendeltem,mert nem tudtam eldönteni,melyik legyen. Ára kb 4 Eur volt. Minősége jó, fedése szintén,fényvédő is van benne,az is jó.. Nem szárít (bár én igyekszem rendesen aláhidratálni mindennek,nehogy beleüljön bármi is.. ) Egyet sajnálok,hogy nem vízálló vagy hogy nincs olyan változata is,de egyébként teljesen jó korrektor.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.06. 10:57 - 2019.01.06. 10:56

Update: Kijöttek néhány új árnyalattal, és tavaly nyár elején meg is rendeltem a 1.75-öst. Ez jobban passzolt a barnult színemhez. Viszont mostanában egyre inkább azt veszem észre, hogy nem az igazi... estére beleül a szem körüli kis ráncokba, nem túl szép...Nagyon megszerettem, nem is akartam váltani, de azt hiszem kipróbálok mellette néhány másik korrektort.2018. tavasz1.5 Natural Beige árnyalaból használom a második darabot, amit egyébként kb egy hónapja bontottam meg. Tavaly nyár óta használom, ez elég idő arra, hogy alapos véleményt mondhassak róla.Tavaly nyáron még hébe-hóba használtam a Catrice Liquid Camouflage korrektorát (egyébként előtte azt szintén kb. egy évig nyúztam különböző árnyalatokban), de sajnos mivel én a szem alatti karikákat nem a "gödrök széléig" próbálom elfedni, hanem annál lejjebb is viszek fel (szerintem még sokan tesznek így), hogy egységesebb legyen az összkép, így azt sajnos nem tudtam tovább használni, hiszen a bőröm ott már zsírosodásra hajlamos, elmászott arról a részről, így viszont már nagyon erős lett a kontraszt... Remélem mindenki érti, hogy mit próbálok itt leírni. 😀Szóval váltottam erre a korrektorra netes swatchos és review-k alapján, és ennyi idő után úgy érzem, hogy nem volt egy rossz döntés. Persze, nem szárad annyira "szárazra", mint a Catrice, de így nem annyira emeli ki estére a kis "ráncokat" a belső szemzugnál. Most tervezem egy újabb darab rendelését. Borzasztó sokáig elég, de tényleg. (Én csak a szemem körül használom)Tetszik a mérete, nem egy batár darab, így kicsi neszesszerbe is könnyen bedobható.A színe passzol.Állagra kissé folyós, szépen fed (erős-közepes), és kellőképpen tartós is, semmiféle irritációt nem okozott (sosem könnyeztem tőle, vagy hasonló).Nem víz- és érintésálló, ez az egy amit ennél a terméknél is nagyon sajnálok.Az ára is teljesen rendben van. 🙂

2018.12.29. 11:04

Koreában evvel a korrektorral pótoltam az elfogyott Catrice korrektoromat. Nagyon durva sötét karikáim vannak ezért még sosem találtam semmit ami 100%osan elfedné, de a catrice se tette. Azzal viszont nagyjából egy szinten van, talán drágább és mindenképp kisebb nála.

2018.10.25. 23:16

Már vagy a 8. kis tubuson vagyok túl, egyszerűen nem lehet benne csalódni! :D Néha (mindig) hulla sápadt tudok lenni és nehez ehhez a csábító színhez korrektort találni, de ennek a legvilágosabb színe tökéletes! Egész nap fent marad, amin mindig meglepődök, hiszen vagy 20 korrektort kipróbáltam mire rátaláltam erre és soha egyik se volt ilyen tartós (és jó színű). Imádom, hogy olcsó (ebayen 1500 alatti az ára) és nem szárít, nem ül bele a kisebb ráncokba. Ha van egy csúnyán száradó hegem kinyomott pattanás után, akkor azon kicsit darabosra tud száradni, de ha alaposan aláhidratálok, akkor nincs vele gond. A krém pirosítóm órák múlva sem lesz foltos, és púdereznem sem kell, mert felkenés után pár perccel szép szaténosra szárad és úgy is marad. Régen az ujjaimmal, most egy ecsettel dolgozom el, mindkettővel jól működik. Örök kedvenc!

2017.04.07. 21:27

A lila szemem miatt olyan jó 30 féle korrektoron végigmentem eddig.Összesen kettő volt, amit egynél többször vettem: NARS radiant creamy concealer és ez a the Saem tip concealer.Igen, ennyire tetszik.Nem varázsszer ez sem, de egy nagyon-nagyon jó korrektor. Amik miatt a kedvencem lett: a színe megy a bőrömhöz. (Csomó más korrektor állaga jó lenne, de egyszerűen a szín nem stimmel.) Tartós. Önmagában úgy 5-6 órán keresztül néz ki nagyon jól, aztán lassan eltűnik. Púderrel tizenórákat kibír. Van benne SPF.