Samponok
Lelőhely: Gyógyfürdők, herbaház, medi-line üzletház, online

Thermal Gyógyvíz Sampon

3.5
Hozzáadva 2013.09.05.by

horireni

A gyógyvíz értékes mikro-és nyomelem tartalma 3 féle B vitamin ( 1,3,5 ) tartalmával elősegíti az ép hajszálak képződését, fékezi a hajhullást. Alkalmazását követően könnyen kifésülhető és formázható a haj. A bőrbarát pH a bőr természetes, ún. védősav köpenyének megőrzését segíti. Minőségi parfüm illatot tartalmaz.

Utoljára szerkesztve: 2018.12.11. 19:21 - 2018.12.11. 19:19

Nekem megszüntette a fejbőr viszketést, és kóros hajhullást...bármennyire is bóros és műszínű sampon...segített a célzott problémára jó volt, de nem veszem újra, az összetételei miatt!

2016.10.23. 12:35

Hajhullásom és száraz fejbőröm ellen vettem, a krémmel együtt eddig bevált, bár a hajszerkezetemet nem táplálja, a két fő problémámra megoldás lett.

2016.01.27. 19:16

Egy gyógynövényboltban vásároltam, ahol nem tudták megmondani van-e benne szilikon, de itt látom, hogy van. Bár nem ez a legnagyobb baj, sokkal inkább hogy nekem a színe, az illata is mind a Selsun Blue korpádosdás elleni samponjára hasonlít. Nagyon gubancolódik tőle a hajam, hiába használok mellé hajpakolást/balzsamot, pár nap után is nehezen fésülhető. Egyáltalán nem fésülhető ki tőle könnyebben a hajam, de tény hogy a hajhullást csökkentette, ami nagyon pozitív mert hajnövesztés van folyamatban. Szóval közepes értékelést adok, mert is-is, de újra nem venném, mert sokkal többet vártam.

2015.02.08. 08:06

Hajhullast fekezte, viszont a hajam sajnos meg gubancosabb mint volt:( Fenyt is ad a hajnak, szerintem ujra veszem.