Hajápolók

Tigi Bed Head Urban-Antidotes Resurrection Balzsam

4.3
Hozzáadva 2023.07.17.by

ur.isten.ne.mar

Hidratáló kondícionáló élettelen, törékeny hajra. Mélyrehatóan kondícionál, életet lehel a törékeny, gyenge tincsekbe.

2024.07.21. 22:31

Szőkített hajamra használom, nagyon jó termék, és az illata is mesés. :)

2023.05.04. 18:29

IMÁDOMSzőkített, hullámos, már szinte loknis hajam van, ami nagyon száraz, semmi sem nagyon segített eddig rajta, de ez az első, ami látványosan javított rajta. Egyébként ha kiszámoljátok nem is drága ha nagy kiszerelésben veszed.

2022.03.26. 14:47

Érezhetően puhítja a hajat, az illata érdekes. A samponjával együtt használtam, de a sampon annyira nem vált be, viszont a balzsamot elhasználtam, sőt, újra is vettem. Azóta váltottam. Nem egy rossz termék, bár ezen az áron szerintem vannak a polcokon jobb termékek is.

Utoljára szerkesztve: 2021.09.01. 13:08 - 2021.09.01. 13:06

Sajnos nekem ez a balzsam egy nagy nulla. Semmit nem ért. Száraz, festett, göndör hajamnak mint halottnak a csók kb. annyit használt :-( Az illata is nagyon furcsa, műillat... Pedig amúgy szeretem a Tigi termékeket, de ez csupán pénzkidobás volt :-(

2021.06.04. 19:10

Az összetevői miatt most már nem venném meg újra. A hatása nem olyan, mint amire számítottam a vélemények alapján. Az én száraz hajamat inkább csak tovább szárította a samponjával együtt. Egy idő után az illata is borzasztóan fojtogató, szerencsére a hajamban nem érezni sokáig.

2021.02.16. 13:19

Alapvetően vastagszálú, hosszú és töredezett hajvégű a hajszerkezetem. Kipróbáltam már számtalan drogériás terméket, mígnem a fodrászom javaslatára beruháztam erre balzsamra illetve a TIGI BED HEAD URBAN ANTIDOTES RE-COVERY SAMPON-ra. Azért kombináltam a kettőt, mert összességében a hajvégeken kívűl (bayalage szőkítés miatt) nem roncsolódott nagyon el a hajam, így a gyengébb sampont és az erősebb balzsamot választottam. Az eredmény pedig maga volt a csoda. Soha életemben nem volt még ennyire puha, könnyű és élettelteli a hajam.A hajvégeim pedig sose voltak ilyen jó állapotban, amióta szőkítve volt a hajam. Ez nem változott a rendszeres használat mellett sem. Mindig ugyanolyan mesés eredménnyel zárult a hajmosásom. Egyáltalán nem irritálta a fejbőrömet, nem okozott korpásodást, nem nehezítette el a hajam..csodaszernek bizonyult nálam, ha tehetném állandóan csak őket használnám viszont az áruk elég húzos a kettő együtt 10 ezer Ft körül van, és sajna a kiszerelés se tart olyan sokáig egy igazán hosszú és dús haj esetében. Mindemelett akkor is IMÁDOM!!