Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

TIRTIR Mask Fit Red Cushion

4.1
Hozzáadva 2024.06.13.
4,5 g és 18 g

Tartós, könnyű, építhető, kiváló fedést biztosító, félmatt cushion alapozó. Japán legkedveltebb cushion alapozója.

• Széles spektrumú SPF40 PA++, amely megvédi a bőrt a káros UV-sugárzástól.
  • Magas fedést biztosít a foltok és a bőrpír elfedésére a tökéletes arcszín érdekében.
  • Illata púderes fás és virágos illatok keveréke.
  • Elfedi a bőrpírt, a foltokat és a szem alatti táskákat, miközben 72 órás sminkállóságot biztosít fakulás, repedés, csomósodás, gyűrődés, elcsúszás nélkül.
  • Könnyű, ragyogó felületet kínál minden bőrtípus számára, hagyva a bőrt lélegezni, miközben tartós, ragyogó fedést biztosít.
  • A hibiszkusz és vörös propolisz kivonattal átitatott formula fokozza a bőr rugalmasságát, így a smink tartós lesz és egész nap ragyogóvá teszi a glass skin szépségét.
  • A tojás alakú párna minden zugot és rést elér, így precíz sminkfelvitelt biztosít, különösen az orr, a szemek és a száj környékén. Könnyen tisztítható.
7600 Ft és 11 999 Ft-tól

2025.04.05. 17:28

jól fed és a kis szivacs illetve doboz könnyen használható, de ennyi a pozitívum nagyon maszkos, cakey, akármit csinálok, az online árnyalat leírás nem ér semmit, a 17c porcelain (hideg árnyalat) rajtam kicsit narancsos volt Kitisztítottam és egy másik skin tintet töltöttem bele

2025.03.26. 05:51

Amennyire jól indult a mi kis kalandunk, akkora lejtmenetbe kerültünk a második héttől. Míg az árnyalat abszolút jó volt, addig ezt a termék állagáról nem mondhatom el. Nekem a szivacs sem jött be annyira, iszonyúan nehéz eldolgozni, ráadásul a fogása sem kényelmes (nekem két ujjamra nagy, háromra viszont abszolút nem esik kézre), nehéz felvinni vele megfelelő mennyiségű terméket. Arról nem is beszélve, hogy úgy tönkrevágta a bőrömet, mintha kézikönyvből olvasta volna, a már szépen rendbe hozott bőröm kétheti használat után brutálisan pattanásos lett. Inkább a Dr. Jart+ Cicapair termékére térek vissza.

2025.02.08. 19:59

Én nagyon szeretem a fedését és a színárnyalat is tökéletes. Ami negatívum hogy ez a szivacs ami hozzá van közel sem annyira jól használható mint amennyire a videókban mutatják, nekem alig vesz fel terméket így kicsit szenvedés a felvitele. De a fedése, árnyalata és tartóssága abszolút 5 csillag lenne, nekem ez a szivacsos applikátor nem jön be, meg hogy nem tudom mennyi van még benne.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.02. 14:06 - 2025.02.01. 16:52

Nekem iszonyú csalódás volt. (Bár teszem hozzá, ha K beauty termékek közül ez az egyik ami a Koreán kívüli social mediaban kering, de a koreai lányok nem igen használják, ott nem népszerű) 2x 2 6db-os próba szettet rendeltem, hogy megtaláljam a legjobb árnyalatot. El kell ismerni a fedése nagyon jó, bár inkább zsíros, kombinált esetleg normál bőrre ajánlanám, az arcom szárazabb részein annyira nem voltam elájulva tőle. 4 árnyalatot kentem ki a bőröm re amiből 2 egész jónak tűnt vártam pár órát és szinte megkülönböztethetetlenül egyforma színre oxidálódtak. Mondanom sem kell mind sötét volt. Aztán meg próbáltam a legvilágosabb mintát, az eredmény ugyan az lett.

2025.01.29. 09:53

A szín miatt én is a Rossmannban szereztem be, bár nem volt túl nagy választék, kb. 4-ből választhattam, abból 2 számomra értelmezhetetlenül világos volt. Még barátkozunk, azért a 4 csillag, de összességében egy jó fedésű, könnyen építhető alapozó, amiből nagyon vigyázni kell, hogy mennyit veszünk fel a kis szivacsra, mert könnyen úgy fogunk kinézni, mint aki valami nagy maszkos színházi darabra készül. :-) Ha nincs púderezve és fixálva azért rendesen fog (és kopik ezáltal), viszont körültekintő púderezéssel, és a végén fixálóspray-jel fújva kibírja a napot. Nekem télen vannak száraz részei az arcomnak (szemöldök körül, homlok főként), ha nem sikerül megfelelően aláhidratálnom, ezeket a részeket nagyon kiemeli. Összességében úgy érzem, hogy ha újra is veszem, csak a kisebb verziót, de még mindig keresem az igazi alapozót, ami egyaránt megállja a helyét a hétköznapokban is, de építhető egy erősebb sminkhez is, és mellette nem szárítja szét még jobban az arcomat.

2025.01.26. 09:42

Nagyon szeretem! Nekem 21N van és egész világos a bőröm, sajnálom, hogy boltban nem lehet kipróbálni még sehol, mert az oxidálódás miatt minimálisan sötétebb lesz, de szépen tudom korrigálni szerencsére. Nagyon jól fed! Valóban az elején könnyű elhasználni egy egésszel hamar mire rájössz, hogy rosszul használod. Érdemes aláhidratálni.