Az AVON a drogérialáncok közt először, exkluzívan a dm polcain jelenik meg
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
maple
A citromos toner egy kiváló arctonik, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy tiszta és ragyogó arcbőrt kölcsönözzön. Ez a toner egyesíti az AHA (alfa-hidroxisavak) és a BHA (béta-hidroxisavak) előnyeit a citromkivonat frissítő erejével.
2024.02.15. 17:12
Kellemes citrusos illatú toner, az állaga kicsit sűrűbb, mint például a BoJ green tea széruma. Sajnos csak egyszer tudtam kipróbálni eddig, mert tesztert kaptam belőle, de szerintem nem is fogom újravenni, mert más AHA és BHA tartalmú termékeket szoktam használni, illetve tonerből inkább a nyugtató összetevővel rendelkezőket szeretem jobban, de ajánlom ezt a terméket azoknak, akik hasonló tonereket preferálnak.
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.