Lelőhely: Parfümériák, online

Hozzáadva 2020.05.08.by

tiamoitalia

30 ml, 50 ml és 100 ml

Megjelenés éve: 1996

Fejjegyek: almafa virága, feketeribizli, kamélia, mandarin

Szívjegyek: citrom, ibolya, liliom, lonc, menta, rózsa

Alapjegyek: bőr, cédrus, jázmin, magnólia, szantálfa

6490 Ft, 7340 Ft és 8860 Ft-tól

2024.10.31. 16:22

A legkedvesebb! A kedvenc illatom, teljesen sajátomnak érzem, mindig is egy fura tomgirl voltam, ez a laza, szellős, gyümölcsös illat, szelíden érződik. Ahogy telik az idő és szétterül az illat a bőrömön, annál jobb lesz

Utoljára szerkesztve: 2024.10.06. 21:08 - 2024.10.05. 20:14

Régen a Cologne nagy kedvenc volt. Igaz, tényleg locsolni kellett magamra, mert túl szolid és kevéssé tartós volt. Most vettem EDT-t. Nekem hasonló fíling, minden tekintetben. De a fent leírtak ellenére is hatalmas kedvencem ez is.

2024.06.10. 10:27

Nagyon kellemes, friss illat, a gondtalan húszas éveim nyarait juttatja eszembe... :) Viszont mivel többen is használták a környezetemben, sosem lett az "én illatom", mostanra meg talán már nem is érezném a személyiségemhez sem illőnek. Pedig még mindig tetszik. Ár-érték arányban is rendben van.

Utoljára szerkesztve: 2024.06.10. 07:49 - 2024.06.10. 07:48

2024. nyarán a munkás hétköznapokat vele nyitottam meg. Első nap kaptam már a megjegyzéséket óh de finom illat:)Korábban is nagy kedvenc volt körülbelül tíz éve a nyári időszakban hű társam volt, akkor is megjegyezték sokan.Megunhatatlan, vallom hogy kortalan, igazi nyári sugaras könnyed boldogságos stílusos, elegáns, illat. Tíz éve is, most is öt csillag.

2024.05.29. 17:08

Régen nagy kedvencem volt, fiatalos, könnyed nyári illat, nem is tudom virág-e vagy gyümölcsös. Igazság szerint már kinőttem belőle, de néha használom ha már van.

2024.03.11. 16:24

Retro illat világ, gyümölcsös, de van benne valami szúrósság.Ez nekem ilyen izzadtság jegy.Ez nélkül egy tökéletes 👌 nyári illat lenne.De, csak lenne.Mert így olyan, mintha a hőségben leizzadsz, és nem túl minoseges dezodort használsz.Na, akkor jön elő ez a savanyú szag.Ezért sajnos csak 2 pont, de el tudom képzelni, hogy máson esetleg nem jön elő.Én csak csuklon próbáltam

Piactér

Több mutatása