Hidratáló krémek

Tonymoly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack

2.5
Hozzáadva 2015.04.23.by

picur666

Éjszakai arckrém pakolás. Hidratál és táplál. Esti arctisztítás után vastagabb rétegben ajánlott felvinni.

2016.11.07. 13:10

Minta alapján felesleges véleményt alkotni valamiről sztem. Kb. egy éve használom, egyéb sleeping packek mellett, heti 2 alkalommal max., ahogy azt a gyártó javasolja. Igen, kicsit ragadós érzetet hagy, aztán lassan beszívja a bőr, főleg, ha beütögeted. Nem kell spórolni vele, hanem rendesen fel kell kenni belőle 2-3 pumpálásnyi adagot, majd szépen bedolgozni. Az illatanyag nekem sem tetszik benne, de nem okoz se pattanást, se allergiát. Használhatod hámlasztás után is, nem lesz belőle gond. Szépen hidratál, az én bőrömön ez működik a legjobban, még a 3x többe kerülő sleeping packek se egységesítik ennyire az arcomat, sőt még a szem alatti karikákkal is szépen el tud bánni. Nekem mindig van belőle a polcomon. Sokáig elég és hosszútávon hozza, amit ígér. Ha egy darab alkalommal próbáltad, semmi hosszútávú hatást nem tapasztalhattál. Szóval ne hallgass az itt minta alapján hurrogókra, mert ez egy elég jó termék. Az összetevői nem a legbájosabbak, de vállalható.

2016.10.11. 15:26

Kis mintám van és 1 használat után nem szoktam írni de ez a krém...hát megszoktam egy színvonalat az ázsiai vonalon és botor módon magamra kentem mikor van benne alkohol, hátha. Elég is volt, bezsírosította az arcom miközben vízhiányos maradt. Kuka.

2016.06.22. 21:24

Nem egy nagy valami, egy mintám volt belőle, de semmi különösebb hatást nem tapasztaltam, ellenben nem szívta be rendesen a bőröm és egy ragadós réteg maradt utána. Biztosan nem veszem meg.

Utoljára szerkesztve: 2016.01.17. 13:21 - 2016.01.17. 13:18

Elhasználtam belőle néhány mintát, de nem fogom megvenni a teljes kiszerelést. Reggelre valamennyire érezhető volt a hidratáló hatása, de semmi eget rengető, ráadásul az összetevői sem a legjobbak. De legalább nem okozott pattanásokat vagy irritációt.

2015.10.12. 10:46

Csak termékmintát kaptam, de nem igazán vagyok elragadtatva. Ha vékonyan kenem fel, akkor egy óráig tényleg simának érződik a bőröm, de érzem, hogy van rajtam valami. Ha pedig vastagon, mint ahogyan a leírás is mondja, akkor pikk-pakk irtó zsíros érzetű a bőröm és folyton törölném lefele magamról. Lehet, hogy fel kell tenni és egyből aludni :DNa mindegy, teljes kiszerelést biztosan nem fogok venni.

2015.09.15. 07:21

Rendelés mellé kaptam belőle mintát, azon meg ugye nincs inci. Hát mondom egye fene, kipróbálom. Olyan puha babaarcot csinál, hogy az csak na. Így rendeltem nagyot is. Heti 1-2x használom, és ahhoz képest, hogy viszonylag érzékeny a bőröm sok mindenre, ettől semmi baja nincs, se patti, se más.