Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
steffy
2020.08.09. 07:07
Ezt megelőzően az Innisfree Volcanic Maskot használtam, azzal összehasonlítva írom, hogy ez nem olyan sűrű, többet kell belőle használni, de a miteszerekre és a pórusok méretének csökkentésére nekem ez jobban bevált.Nagyon gyorsan szárad. A gyulladáscsökkéntő hatását jelenleg nem tudom felmérni. A vízhiányos bőrömet minimálisan szárítja, de nem zavaró.Egyelőre nagyon elégedett vagyok.
2017.09.19. 07:20
Mintákat kaptam belőle, aztán megvettem teljes méretben is, annyira megszerettem. Vörösesbarna lesz tőle az arcunk, hamar szárad, könnyű lemosni, a hatása pedig jó, felszívja a faggyút, de nem szárít.
2015.08.25. 15:19
Már 2x használtam, egész jó kis cucc.Szépen kitisztítja a pórusokat, lehúzza a gyulladást és össze is húzza a pórusokat.Este szoktam feltenni, éppen langyos vízzel lemosni, majd utána hidratálok valami könnyűvel, szérum, stb.. Így reggelre tök szép lesz a bőröm.Én szeretem, de sztem a lényeg, hogy rendszeresen használjuk.
2014.09.13. 07:41
Véletlenül találtam rá erre a pakolásra. A szérumával együtt használom 2-3 hete, de sokat javított a kombinált, nagyon tág pórusú bőrömön.