Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
SHE
3 árnyalatban kapható
2023.04.30. 20:09
Nem sokszor döntök úgy, hogy valamit inkább kidobok, mint hogy végig szenvedjem amíg kifogy, de ez sajnos erre a sorsra jutott. Alig hidratál, pillanatok alatt kicserepesedik mellette az ember szája, viszont furcsa, világos, teljesen természetellenes színt ad a szájnak, rétegezve meg málik, összegyűlik a ráncokba, stb. Egyértelmű volt, hogy a kukában a helye.
2023.03.21. 11:38
Leárazva vettem, de igen jó termék. Krémes, lágy és bár a volume növelés annyit jelent, hogy fényes lesz az ajkad, megéri megvenni.
Utoljára szerkesztve: 2022.06.28. 06:43 - 2022.05.30. 14:24
Nagyon szeretem használni, mert kellemesen hidratál, pont jól eltalált szín (a középső rózsaszínes árnyalat). A vastag ajkaimon szépen elterül, fénylik és meglepően tartósan ott marad. Gondoltam betárazok belőle, de mindenhol csak üres polcokat találok. Remélem nem szűnik meg...
2022.01.26. 12:24
Legvilágosabb árnyalatot vettem meg, ami az én hibám, mert rajtam annyira nem előnyös, túl hideg tónusú rózsaszín. Ha még így is hordani akarnám nem fogom, mert valahogy csíkokban összeáll a számon, és nem terül szépen. Ha nem durván hidratált a szám akkor beül a redőkbe (ami egy hidratáló rúzsnál fura). Ezt nem találták el jól valahogy, pedig csak kibontva a tégelyben olyan szép.
2022.01.16. 16:03
Mostanában az ajkaimra lévő termékek közül őt használom a legtöbbet, ott a táskámban. Szeretem, mert frissé, puhává és széppé varázsolja az ajkam. Nekem nagy kedvenc. Tetszik, hogy collagénes.
2021.12.29. 19:31
Tény jó viselni , án nálam nem sok exra volt .Nekem nincs tul vastag szám, de nem vettem észre hogy dúsitana .Elkenödik , illata jó. izét nem igazán vettem észre. Nem igazán hidratált .