Hajápolók

Tresemmé Botanique Air Dry Hajsimító Spray

4.4
Hozzáadva 2022.06.03.by

tresemmemagyarorszag

"Hagyja hajszárítóját a fiókban! Könnyű formulánk véd a levegő páratartalma és a haj kócolódása ellen, miközben kiemeli a haj természetes formáját. Kaktuszvizet és kókusz olajat tartalmaz, segít, hogy frizurája természetes hatású legyen."

2022.04.15. 08:51

A zselével befürödtem, de ezt a simítót szeretem. Fésülködés elött használom, hogy egyszerűbben kigubancolódjon a hajam és erre be is vált. Finom az illata, jó vizes és száraz hajra is. Lágyabb, simább lett tőle.

2021.09.09. 13:02

Az én hajamnak kb minden termék mint halottnak a csók, de ez a spray egész kellemes, hajszárítás előtt szoktam fújni belőle bőven, és a hajam érezhetően puhább, simább, sokkal kevésbé frizzy, egész hidratáltnak hat. Csodát ez sem tesz, de hasznos lépése a hajápolási rutinomnak. Az illata is kellemes, nem az az arcon csapó kókusz, meg nem is túl tartós.

2021.07.12. 15:32

Nincs az a természeti erő, amitől az én hajam levegőn száradás után egyenes maradna, úgyhogy én ezt direkt hajszárítóval való hajformázáshoz vettem, szép sima, puha lett a hajam, de nekem elég sokat kellett belőle használnom (6-7 fújás)... mondjuk tény, hogy sűrű vastagszálú hajam van. Még tesztelgetem, egyelőre tetszik.

2021.03.05. 08:30

Alapvetően nem szeretem a kókuszos illatokat, de adtam neki egy esélyt. Megérte. Nagyon szépen szárad tőle a hajam, nem tűnik nehéznek és szépen rendezi a szálló hajszálakat. Egy használathoz nem kell belőle sok, így biztos sokáig elég lesz. Ajánlom.

2020.08.22. 12:46

Azért kezdtem el használni, mert a hajam félig hullámos és ha levegőn szárad akkor a baba hajaim nagyon szállnak. Már első használat után látszott a változás, egyenes és puha lett tőle a hajam. Nagyon tudom ajánlani és még az illata is csodás.

2020.07.28. 11:44

Puhább és simább tőle a hajam, hajszárításhoz és vasaláshoz is használom. Az illata tök kellemes.