Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Uriage D.S. Emulzió Krém

4.4
Hozzáadva 2019.07.19.by

lola9079

Összetett hatású hidratáló, bőrlágyító krém seborrhoeás tünetek, irritált, kipirosodó és hámló bőrterületek ápolására. Újszülött kori koszmó ápolására is ajánlott.

Egyaránt kezeli a seborrhoea okait és tüneteit. Gyorsan megszünteti a hámlást, a szabadalmaztatott TLR-2 Regul komplex és a nyugtató Uriage Termálvíz együttes hatása gátolja a mikroorganizmusok túlszaporodása által kialakuló gyulladásos folyamatot, már a korai fázisban.

Paraben-, illat- és színezékmentes, hipoallergén

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.27. 12:34

Az arcomon lévő seborrheás tünetekkel csodát tett, viszont a fülemben lévőkkel sajnos nem tudott mit kezdeni. Arra még keresem a megfelelő krémet. Utóbbi miatt 4 csillag.

2025.03.24. 22:14

Seborrheára a legjobb krém! Állandó darab nálam évek óta. Reggel és este is hidratálóként használom, elbánik kb egy nap alatt a seborrheával. Samponjával együtt használva kb elő se jön. Nálam csak ez vált be hosszabb távon.

2023.12.12. 12:12

Nálam ez csodaszer kategória.:) Az arcomon lévő vörös, hámló foltokat 5 nap alatt eltüntette, pedig előtte már több mint egy hete kenegettem a Bioderma DS krémével, de nem csinált vele semmit. Szóval seborrheás tünetekre csakis ezt a krémet ajánlanám.

2023.04.24. 20:54

1 hete kenem. A hamlo pirosodo orrtovemnel teljesen eltunt a sebhorream. Eddig amikor fellendult nizoraloztam amugy pedig LRP toleraine fluidot kentem. A szemoldokom nagyon kritikus pont meg, egyenlore nem merek arrol nyilatkozni.Kesobb visszaterek ulgradelni:)

2023.04.18. 20:17

Arctisztítónak és samponnak is használtam már. Meg vagyok vele elégedve, szépen tisztít és nem feszül használat után az arcom. Tesómnak is olyan szépen rendbe rakta az arcát, teljesen eltűntek a hámló piros foltjai, ő már csak ezt használja.

2023.03.29. 20:34

Az orrom es a szam korul megjelentek seborrheas piros foltok, amik kisse hamlottak is. Korulbelul 3 hetes, naponta tobbszori hasznalat utan a pirossagot es a hamlast is elmulasztotta, igaz meg nem teljesen. Nekem bevalt a krem, vettem is belole egy ujabb tubussal, mert a mindennapi arcapolasi rutinom reszeve valt. Az allaga kellemes, lagy krem, nem hagy ragacsos erzest, illatmentes. Elotte a bioderma ds+ kremet probaltam ki, de az nem volt elegendo a hidratalashoz es jelentos javulast sem lattam. (azt furdes utan hasznalom, mikor tunetmentes, mert szintentartashoz es/vagy normal hidratalashoz megfelelo)