Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Noncsikaaa
Az UW Premium Aloe Vera krém elősegíti a bőr egészséges állapotának visszaállítását. Magas koncentrációban, 60%-ban tartalmaz Aloe Vera sűrítményt, mely gazdag ásványi anyagokbak, vitaminokban és nyomelekben. Segíti a bőr regenerálódását, hidratálását, a sejtek megújítását és a sebek gyógyulásának folyamatát. Hozzájárul a bőr rugalmasságának visszanyeréséhez, és segít meggátolni a gombák, kórokozók szaporodását.
2022.01.16. 16:24
Tapasztalataim alapján átlagosnak tűnik. Nem használtam gyakran, de talán most elkezdem azokon a területeken, amelyeknél szükségét érzem a feszességre. Arcra semmiképp nem fogom felvinni. Ha kiemelkedő változást érek el vele jelentkezni fogok.
2019.08.25. 15:40
Bekentem vele a lábam és a karom, szinte azonnal szúró, égő érzést éreztem! Másodpercek alatt vérvörös lett a bőröm, lángolt, mint amikor a strandon naptej használata nélkül, jól megégsz a napon... Azonnal jött a hidegrázás, remegés is... Soha, semmikor senkinek nem ajánlom! Azonnal be kellene tiltani!
2019.07.30. 21:59
Ez nem egyszerű pénzkidobás hanem veszély! Bekentem vele a karom és a vállam, amit egy picit megkapott a nap.. Azonnal lángoló érzés és ahova került a krémből vérvörös egybefüggő folt jelentkezett. Rögtön lemostam, de késő volt! Egyáltalán nincs érzékeny bőröm, soha semmi nem okozott még ilyen reakciót. Messziről kerüljétek el, be kéne tiltani :(
Utoljára szerkesztve: 2016.09.29. 18:36 - 2016.07.16. 20:27
Biztosan vannak ettől jobb krémek is,de én nagy aloe vera függő vagyok,és számomra egész jól bevált.Arcra használom,nagyon szépen puhítja a bőrt.Igaz,a honlapon azt írják szemkörnyékre ne kenjünk,de nekem oda is bevált,sőt a számat is helyrehozza