Hajápolók

Varga Gyógynövényes Hajbalzsam

3.6
Hozzáadva 2016.05.06.by

vcsicsi

• Jobb tartást és könnyebb kifésülhetőséget biztosít.
  • Összetétele, gyógynövényi hatóanyagai és selyemprotein tartalma gyengéd ápolást, puha tapintást és egészséges fényt adnak a hajnak.
  • Védelmet nyújt a haj számára a mindennapi károsító hatások ellen.

2023.12.26. 20:11

A samponhoz hasonlóképp hatása nem tapasztalható 4 havi használat után :/

2021.11.27. 13:12

Zöld samponnál leírtam már, hogy számomra Varga a legjobb, (pedig hennázom a hajam) nekem ez a balzsam is bevált, igen az állaga hígabb kicsit, de pont emiatt nem zsírosít, főleg ha még hajmosás előtt balzsamozunk, vagy teszünk pakolást a hajunkra.Nőnek a babahajak, ápol, szeretem.

2021.10.31. 19:02

Gyorsan fogy, mert sok kell belőle, hogy hatásos legyen. Én elégedett vagyok vele (a zöld samponnal is), nem nehezíti el a hajam, kifésülhető állapotba hozza azt. Örülök, hogy nincs erős, mesterkélt szaga, leginkább illatmentes. Ma vettem meg a harmadik flakonnal a piros samponnal együtt.

2021.01.06. 13:22

A cseppet és a sampont használom, teljesen elégedett vagyok.A balzsamot is megveszem gondoltam...kár volt. Nekem nagyon szárítja a hajamat. Semmi extrát nem tapasztaltam a használatával.

2020.09.24. 12:58

Gyógynövényes illata van, közepesen hidratál, kicsit folyós az állaga. Egy balzsamtól többet várok hidratálás és ápolás terén.

2020.07.18. 09:00

Samponjával együtt használtam, de nagyon száraz volt a hajam tőle alig lehetett kifésülni. A hajhullást viszont valamennyivel visszaszorította kevesebb hullott.