Hajfestékek

3.8
Hozzáadva 2017.03.02.by

Marcsici

Tartós hajszínező

•  briliáns fényt és ragyogást biztosít a hajnak
  • a színskála az árnyalatok kreatív játékát nyújtja, inspirációt, amely hatására öröm lesz minden hajfestés
  • professzionális összetevőivel és az egyedülálló extra intenzív fénykomplex hatóanyag tartalmának köszönhetően élvezetesebbé teszi a hajszínezés
  • hajazonos keratin és természetes viasztartalma révén ápolja és védi a hajat, és csillogó fényt valamint hosszantartó színt biztosít neki
  • a természetes viaszok kondicionálják a hajat és brilliáns fényt biztosítanak a számára, ami akár 63%-kal több ragyogó fényt jelent a kezeletlen hajhoz képest

2022.08.17. 12:08

Mivel a nap nagyon megszívta a 8- as színmélységre festett hajamat, szerettem volna megúszni a hajfestést, és kipróbáltam ezt a hajszínezőt.A 8.0 natúr szőkét használtam. A festés egyszerű, nincs semmi kellemetlen szaga, nem csíp. Sajnos a kapott szìn a 7.0 , tehát 1- gyel sötétebb és kimondottan csúnya árnyalat. Mocsárszőke. Túltolták benne a zöld pigmentet.Matt algaszín. Remélem , hogy kopik, mert ez nagyon csúnya. Még a saját kanárim is rémült kiabálásba kezdett, mikor meglátott.

Utoljára szerkesztve: 2021.04.12. 08:52 - 2021.04.01. 13:45

7.1 hamvas sötétszőkével festettem a hajam 1.9% oxival ami hozzá van tervezve. A hajam festett volt 7.8-8.8 keverékkel de volt egy minimális lenövésem ami barna, igy az adott színt szerettem volna hamvasítani és a lenövésével együtt egységes színé tenni. A 7.1 egy nagyon szép szürkés-hamvas sötétszőke-barna, de nem tudom hogy természetes hajszínt mennyire fogja be mert a lenovesemmel nem csinált semmit. A festett részt szépen befedte adott neki egy másik tónusú árnyalatot, de a lenövéssel nem csinált semmit. Könnyű kezelni, nincs zavaró szaga, nem irritál, 15 perces hatóidővel dolgoztam ami sokkal jobb volt mint a normális festékek 30-40 perces ideje. Nagy hatást nem lehet vele elérni.

2019.10.23. 11:51

Életemben nem voltam még ilyen mérges és csalódott!!!! Sem a lenövésem (ez még kevésbé fájt volna) sem azt a 3db őszhajszálam nem fedte be!!! Háromezer forintot dobdtam ki az ablakon😡

Utoljára szerkesztve: 2017.03.22. 11:12 - 2017.03.05. 07:20

Amikor kb. 15 éve elkezdtem festeni a hajam,ezzel dolgozott a fodrászom. Utána sok-sok évig maradtam is ennél,legtöbbször az 5/75-öt használtam, mindenki megállított,hogy mi ez a festék,mi ez a szín!Utána váltottunk majdnem feketére,azt is imádtam,addigra gyönyörű hosszú is lett a hajam,azóta is visszasírom azt a frizurát. Aztán teltek az évek,kipróbáltam sokmindent színben és márkában egyaránt. De ő magasra tette a lécet.Nagyon szeretem,hogy nem épül bele erőszakosan a hajamba,mégis csodálatos fényt ad és egészségesebbnek tűnnek a hajvégeim is.Most 6/0-val festettem,ami csodaszép természetes színt eredményezett.Nekem a fele bőven elég egy festésre,így nagyon gazdaságos is! 6-os és 5-ös színmélységből rengeteg árnyalatból lehet mazsolázgatni,bátran tudok kísérletezni. Azt tudni kell erről is,hogy sötétebb lesz a végeredmény!

2016.11.11. 14:18

Fodrászkellékes ajánlotta ezért próbáltam ki, szinezőt akartam, talán kevésbé roncsolja a hajat. Használtam a 7.3-as (aranybarna) színt kb egy évig, de nyáron nagyon kiszívta a nap, és elég ronda lett. Most a sima 7-est próbáltam, ami nem olyan aranyos csillogású, de elég sötét árnyalatot produkált. Az illata amúgy kellemes, jól el lehet oszlatni a hajon és nem lett tőle roncsolt a hajam. Ami nem tetszik, hogy a megjelenő néhány őszhajszálamat nem fogja be, tehát így részemről hatástalan.

2016.07.29. 16:49

Szép a fénye, sajnos nem túl nagy a színválaszték, de jól keverhető. Szerettem, több tubussal is elhasználtam de sajnos elkezdett hullani tőle a hajam, így azóta sem használom.