Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
arola
Megoldást nyújt azok számára, akiknek bármilyen irritáció, viszkető, kellemetlen érzés lép fel a hajfestési folyamat során. Az ammóniamentes hajfestékekkel szemben a ME+ technológiának köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni színeredmény, ősz haj fedés és színtartósságot illetően. A ME+ technológia lényege, hogy a módosított festékmolekulának köszönhetően az allergia kialakulásának esélye lényegesen lecsökken.
2023.05.15. 09:34
Ebben még nem csalódtam. Az eredeti színem középszőke, bármelyik hamvas szőke nagyon szépen befedi, nem sárgás, nem vöröses a töve sosem. Ellentétben megannyi drogériás hamvasnak mondott termékkel....Kopni sajna eléggé tud, viszont nem roncsol.
2021.05.30. 11:16
10/16 árnyalat + 6% oxi. Most először festettem ezzel a hajfestékkel. A tövét (közép barna) gyönyörűen befogta szivatás nélkül, nem sárga. A végére (korábban is szőke volt) vízzel higítva ráhúztam 5 percre, csodálatos egységes színt kaptam. A hajam állapotán nem rontott! Imádom! 😁
2020.07.19. 15:37
9/8-as árnyalattal és 6%-os oxival festettem a hajam, aminek a hossza kb. 10-es szőke, a töve (az eredeti hajszínem) 7-es sötétszőke/világosbarna. Én ilyen hamvas színt még nem láttam! Bámulatos lett az eredmény! A hajam eleve szőkített hossza már meg volt már gyötörve bolti festékkel, úgyhogy nem tudom, hogy önmagában mennyire szárította volna, de nem érzem, hogy rosszabb lenne tőle a hajam állapota, mint festés előtt. Egységesen fogta be a hajam, a töve sem lett rezes, TÖKÉLETESEN természetes hamvas szőke színt kaptam. Az egyetlen bánatom, hogy a hamvasság nagy része 3-4 mosás után el is tűnt, DE továbbra is természetes színű, nem sárgult vagy rezesedett be. Nem olcsó, de cserébe azt kapom, amit szeretnék, úgyhogy maradok ennél.
2020.04.07. 21:23
Szinte minden hajfestéket kipróbáltam már, elég régóta festve van a hajam és több évnyi keresgélés után, végre megtaláltam a tökéletes hajfestéket.Gyönyörű színei vannak, 6.1-et és az 5.71-et szoktam keverni, ami egy nagyon szep csokibarna színt ad.Egyszerűen imádom, hamvas és ápolja.Szinte az összes létező márkát letesztelve, tudom állítani, hogy ilyen jó festéket még nem láttam:)))5 csillag😊😊
Utoljára szerkesztve: 2021.07.05. 13:28 - 2020.03.05. 08:54
Up.: végül úgy döntöttem, hogy kipróbálok más festéket. Az ősz szálakról elég hamar lekopik a szín, de ez kevésbé zavart volna. Viszont kb 3 hét után rezessé vált a szín, és ráadásul foltokban. A lányom kérdezte, hogy miért festem csìkosra a hajam... Először azt gondoltam, hogy elsőre nem fogta be jól, vagy én nem jól oszlattam el a festéket, de sajnos minden festés után először gyönyörű egységes barna színt kaptam, ami 3 hét alatt sávokban rézvörösbe megy át.Két árnyalatot próbáltam, a deep browns sorozatból való mindkettő, a 6/71 és a 7/7. Mindegyik nagyon szép, telt szín, most a 6/71-et használom, ez egy gyönyörű közép-csokibarna árnyalat. A festék elég sűrû krém, nem csöpög, nem büdös, nekem semmi irritációt nem okozott. Festés után a hajam szuper fényes és puha, ilyet semmilyen bolti festék nem tudott produkálni. Drágább árkategória valóban, de az eredmény a színt és a hajam állapotát tekintve is abszolút megéri.
Utoljára szerkesztve: 2020.02.03. 22:44 - 2020.02.03. 22:41
Maximálisan elégedett vagyok vele, mindent tud. Ősz haj fedés, csillogó, BARNA (mint a mintán), nem feketés sötétbarna, kávébarna, a hajam vége sem..Szóval imádom 7/71 árnyalat, 6% hidrogén peroxiddal használva (szín a színben, egy árnyalattal világosabb) nem kopik, nem szárít, álomszép.