Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
rosa.love
Ez a mélytisztító sampon eltávolítja a termékmaradványokat, lerakódásokat, szennyeződéseket. Szalonexcluzív termék.
2017.11.24. 22:09
Balzsam nélkül fésülhetetlen a haj a sampon használata után, de ezt leszámítva szuper kis termék ez! Tényleg nagyon jól tisztít, én is inkább 2 hetente használom, mikor már nem bírom kimosni a hajápoló termékek maradványait. Használatát követően mindig megdicsérik a hajam, hogy milyen szép. Nálam 5*!
2016.09.19. 04:37
Amióta az eszemet tudom mindig korpás volt a fejbőröm és semmilyen sampon nem segített ezen. Az új fordásznál beszereztem egy ilyet az ő tanácsára és 2 használat után teljesen tiszta lett a fejbőröm úgyhogy kijelenthetem hogy csoda történt :D Arról nem is beszélve hogy még soha nem volt ilyen fényes a hajam.
Utoljára szerkesztve: 2013.01.24. 14:06 - 2013.01.24. 14:04
3.000ft-ért jutottam hozzá egy fodrászatban 250ml-hez. Kiváló mélytisztító sampon, hetente egyszer csak ezzel mosom meg balzsammal, pakolásokkal és olajokkal "betáplált" vagy inkább néha elnehezített hajamat. Átlátszó, gél állagú, enyhe illatú sampon, irritációt nem okozott, nem szárít. Kötelező darab "detoxikálásra", hogy utána újból rendesen használjanak a tápláló termékek.