Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
BubuMaczko
Tápláló maszk károsult hajra
2023.03.12. 13:32
Nekem ez nagyon bejött. 3 terméket rendeltem meg egyszerre, a Kerastase genesis masque reconstituant, a Nanoil Keratin hair maskot es ezt. Ebben volt a legkevesebb bizodalmam, de meglepett. Ennél volt a leglátvànyosabb vàltozàs. Szőkített, nagyon nagyon töredezésre hajlamos hajam van. Ezt újra fogom venni!
2018.10.06. 19:21
Szerintem az egyik legjobb hajápoló. Sok terméket próbáltam már, olcsót és ennél sokkal drágábbat is. Ez az egyetlen, ami tökéletes, ha töredezik a haj, például szőkítés után. Már egy-két használat után látványos az eredmény. És az illata is nagyon jó.
2018.09.18. 21:37
Nekem teljesen megváltozott a hajam, mióta ezt használom. Szőkítve volt a hajam, most barnára lett festve, nem törik már annyira. Rugalmasabb fényesebb és puhább lett. Én van hogy csak 5, de van hogy 20 percet fenthagyom zuhanysapi es törölközővel. Szeretnék majd mást is kipróbálni, hátha találok kicsit olcsóbbat, hasonló hatással.
2018.03.06. 08:13
Az illata nagyon jó, hatása messze jobb mint a drogériás termékeké, de picit többet vártam. Puhává teszi a hajat, de nekem macerás a használata. Ahhoz, hogy teljesen ki tudja fejteni a hatását, törölközőszáraz hajra kenve, ritkafogú fésűvel átdolgozva 20-30 perc meleg dunsztra van szükség.Kerastase hővédővel használom együtt és legközelebb inkább tőlük veszek valamilyen pakolást, mert nyárra a meleg-víz-UV háromszögbe kevés lesz.
2018.02.18. 17:35
Vártam a csodát ... :) de nem tortent meg .. nyilván jobb mint egy drogerias pakolas az illata viszont mennyei nekem tetszett de nem hiszem ,hogy újra veszem inkább rá szánok kicsivel több pénzt de akkor olyat veszek amivel szerelem a hajmosas :)