Eni90
Akár 24 órán át ruganyosságot és tartást ad a frizurának. Anélkül biztosít megbízható erős tartást a frizurának, hogy a tincsek összeragadnának. Életteli ruganyosság 24 órán át. FlexCurl formulával. Felvitele után van elég idő lendületes, rugalmas csigák és hullámok kialakítására. UV sugárzás elleni védelem.
Utoljára szerkesztve: 2021.03.10. 20:12 - 2021.03.10. 20:11
Semmi extra, de nem rossz. Arra jó, hogy ne kócosodjon a göndör haj, hanem viszonylag szépen egyben maradjanak a tincsek, és ne legyen olyan hatása, mintha most jöttél volna ki a párából.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.01. 18:46 - 2020.08.31. 20:11
update: Jöttem egyet felpontozni. Másnapra egyben maradtak a tincsek, reggelre nem kócolódott annyira a hajam. Egy minimálisan szerintem még mindig szárít, de tényleg minimálisan. A tartásban nem nagyon jeleskedik, viszont nekem a ticsesedés is előrelépés. :)Derékig érő hullámos/göndör hajam (2-es típusú göndörség) van, vittem fel belőle bőven. Nem tapasztotta össze a hajszálaimat, vagy lehet csak túl keveset vittem fel. xD Diffúzorral szárítottam meg a hajam, és bár definiáltabbak lettek a hullámok, de nem érzem a "wáow" hatást. A hajam szerencsére már fényes és puha, viszont olyan, mintha ez a termék egy picit mattítaná és szárítaná azt, de még bőven elfogadható kategória. Még lehet próbálkozok vele, de nekem ez egy közepes.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.27. 19:23 - 2019.08.26. 18:31
Ad hullámosságot, de nekem ragad tőle a hajam.Update: túl sokat raktam és azért ragadt úgyhogy adok még egy csillagot.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.07. 10:32 - 2017.05.31. 18:58
Kamaszkoromba vettem utoljára akkor is és most is egy átlagosan jó hajhabnak tartom hétköznapokra. Frissen elkészített frizurám szép, fényes és puha tőle, természetes hullámokat tudok vele készíteni. Másnap sajnos kicsit ragacsos lesz a hajam reggel, ezért vízpermettel szoktam frissíteni a hajamat. Az illata átlagos és könnyen elillan. Ár érték arányban van olcsóbb ebben a műfajban, egy Balea, Aveo, vagy Isana hajhab. Szerintem nem veszem újra még keresem tovább az igazit.
2017.05.31. 07:26
Nekem egyáltalán nem vált be. Diffúzorral szoktam szárítani a hajam, ezzel a habbal kemény összeragadt tincsekből áll az egész hajam a szárítás végére. De legalább nem korpásodom tőle.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.26. 10:51 - 2016.11.05. 16:14
Régebben is használtam, akkor nem vált be annyira, azóta csendben kuksolt a fürdőszobaszekrény mélyén. Most megtaláltam, és gondoltam teszek vele egy próbát. Nagyon jó tartást ad a hajamnak, ami mostanában fő szempont nálam, mert húzza le a súlya, de én meg szeretem, ha minél nagyobb a frizkó. Szépen tincsesít, fényt ad, nem zsírosít jobban, mint más termék - szóval erre most ötöst adok.