Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
wishes
Akár 24 órán át hosszan tartó, erős tartást biztosít, véd a pára és az UV sugárzás ellen. A formula Hair Taming Komplexszel és makadámia olajjal biztosítja a hajkímélő formázást, a kócmentesítést. Használatával a haj könnyen kezelhető és kifésülhető lesz. A hajhab nem ragadós, illatanyagoktól mentes, nem szárítja ki a hajat. Bőrgyógyászatilag tesztelt, állati eredetű összetevőktől mentes termék.
2023.11.12. 17:52
Régen sokat használtam a Wella hajhabjait (még anyukám szoktatott rá, aki a mai napig csak ennek a márkának a hajhabjait használja), aztán egy ideje valahogy nem, mígnem szembejött ez az illatmentes verzió, ami viszont azonnal felkeltette az érdeklődésem. Annak ellenére, hogy nincs benne parfüm, van egy ilyen nagyon finom, krémes illata, ami persze elillan később a hajról, de felkenéskor érezhető és nagyon kellemes. A hab maga finom selymes, könnyű eloszlatni a hajban és nagyon szép dús, mégis könnyed érzetű hajat varázsol é nem vettem észre fokozottabb zsírosodást sem tőle. Remélem nem vonják ki egyhamar, mert biztosan újra fogom venni!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.