Zsül
Testvaj cseresznyevirág és rózsa kivonattal.
2019.05.27. 17:57
Nagyon jó illata van, ami sokáig megmarad: esténként mindig körbelengi a lakást ez a finom parfüm-illat. Könnyen beszívódik, jópofa a csomagolása is.
2019.01.11. 21:36
Imádom. Tetszik az állaga, kicsit sűrűbb, hiszen testvaj, de mégis krémes. Viszont ami nálam mindent visz, az az illata. Annyira friss, virágos, tisztaság illat... nem tudok betelni vele.Most ebben a hidegben nem esik annyira jól, ilyenkor az édesebb illatokat részesítem előnyben, de alig várom, hogy tavasz legyen :)
2018.10.28. 13:24
Imádom az illatát, sajnos nem tart sokáig. Mosolygós hangulatot varázsol. A krém sajnos nem sokat tud, nem is ezért veszem meg.
Utoljára szerkesztve: 2019.03.03. 01:45 - 2018.05.23. 03:40
Nagyon kellemes, friss illata van, bár én rózsát nem érzek benne, csak cseresznyevirágot. jól hidratál, jól beszívódik, rugalmas és puha lesz tőle a bőröm. Ár-érték arányban nagyon jó. Erre most bevonják a kézkrémével egyetemben. Miért? És a mandulás verziót miért lehet kapni? Ez utóbbi időben zsinórban a harmadik vagy negyedik termék amit használok,szeretek, és amit bevontak.
2017.11.13. 11:24
Könnyű állagú, nem hagy zsíros érzetet maga után, az illata pedig imádnivaló.Örülök, hogy megvettem.
2017.07.08. 05:34
Tegnap vettem meg. Az illata nagyon jó. Hamar beszívódik, nem ragad. Jelenleg meg vagyok elégedve vele. Kap 5*-ot :)