Sminkek szemre

4.4
Hozzáadva 2019.04.03.by

gaimanna

10 g

"Erősen pigmentált, vajpuha és úgy simul fel, mint egy álom - ezt álmodta meg a Wet n Wild, mikor újraalkotta a Color Icon szemhéjpúder formuláját.

Az újratervezett formulájú Color Icon szemfestékpaletták 10 káprázatos színt tartalmaznak a csillámló nappalitól kezdve a koktélpartikhoz illő fülledt árnyalatokig, beleértve az új, matt átmeneti árnyalatokat a kifogástalan eldolgozáshoz. Könnyű felvitel, nedvesen és szárazon is használható."

$5.49-tól

2020.04.06. 18:59

Nekem ez a paletta és a Nude Awakening változata van meg, bár már egyes árnyalatokat elhasználtam belőle. Rajtam tartósak maradtak a színek, csak korrektor használok szemhéjalapnak. Kicsit poról, de láttam ennél jobbat-rosszabbat is, mindig kicsit leütögetem az ecsetemről a felesleget, használat előtt. A csomagolása tényleg gagyi, mindkettőt eltörtem. Nálam újra vevős.

2020.01.29. 18:48

Sok jó véleményt hallottam a Wet N Wild szemhéjpúderekről, de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Valóban nagyon szép színkombináció (jó-jó koppintott), a csomagolás kicsi és kompakt - viszont ennyiben ki is merülnek az érdemei. Nagyon porol, már felvitelkor is lepereg, a csillogós részek főleg. Nem tartós, pár óra múlva a termék nagy része már a szemem alatt van.

2019.10.02. 13:15

Zseniális dupe-ja az ABH Modern Renaissance palettájának, zseniális áron! Kétszer készítettem vele sminket, az egyiket egy céges karácsonyi vacsira, ahol még a fő-fő-főnök is megjegyezte, hogy nahát :) Amikor pedig hajnalban hazaértem a vacsi utáni buliból, döbbenten konstatáltam, hogy makulátlanul néz ki a smink, és simán kibírta a hajnalig tartó táncolást is (a márka szemhéj-alapját tettem fel alá).A csomagolása olcsónak hat, viszont masszív, nem nyílik ki magától a fedele, táskába bátran dobható. A színek erőteljesek, jól satírozhatóak. Annyira porolnak, mint az eredetije, szóval én ezt is megbocsátom neki :) Maximális csillag jár neki, bátran ajánlom annak, akit érdekel a Modern Renaissance, de csak a töredékét szánná rá, vagy aki csak kipróbálná ezt a színvilágot.

2019.09.29. 21:23

Őszintén szólva nem vártam tőle sokat. De viszont lehet, hogy olcsó, és kis gagyi csomagolása van, de ennek ellenére meglepődtem mennyire pigmentáltak a színek és milyen könnyű vele sminkelni. Annak aki egy jó minőségű és olcsó palettát keres szívből tudom ajánlani, mert nem fog benne csalódni. Persze nem ez a legtartósabb paletta ami létezik, de ennyi pénzért ezt nem is várjuk el ugyebár :)

2019.07.15. 09:38

Nyaraláskor pillantottam meg a Bipában, és nem hagyhattam ott. Sok jót hallottam már erről a márkáról youtube-on, gondoltam baj nem lehet belőle, és palettából sosem elég. Nagyon megtetszettek ezek a meleg színek, bár kicsit merészek nekem. Végül egyáltalán nem bántam meg, hogy elhoztam. Iszonyúan pigmentáltak a színek (kivéve a világosak, de ez jellemző), és könnyen satírozhatóak. A transition színek tökéletesek, gyönyörű árnyékot lehet velük satírozgatni, és az átmenetek is szépek. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon nagyon porol, szóval érdemes alapozás előtt használni. De ezen kívül tökéletes :)